GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Dues morts per coronavirus a Tortosa: una monja de la Consolació als 46 anys i un home als 73

Ha estat la segona víctima d'aquesta malaltia a la Casa Mare de Jesús
Imatge d'arxiu de les monges de la Consolació de Tortosa | Congregació de Germanes de Ntra. Sra. de la Consolació

 

La Covid-19 ha deixat dues noves víctimes mortals a les Terres de l'Ebre. El passat diumenge, 29 de març, una monja de l'ordre de les Germanes de la Consolació va morir als 96 anys a causa del coronavirus.

 

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

 

En aquell moment, hi havia quatre monges més contagiades a la Casa Mare de Jesús, a Tortosa. Totes elles van ser aïllades a les seves cambres del convent i assistides per personal mèdic de la congregació i facultatiu de PADES (Programa d'Atenció Domiciliària i Equips de Suports). Aquest dijous, 2 d'abril, una religiosa de 46 anys, Aliena Hionza, ha mort a causa de la Covid-19, segons el portal Ebredigital.

 

L'altra víctima mortal a causa de la malaltia ha estat un home de 73 anys que estava ingressat l'Hospital de la Santa Creu de Jesús, a Tortosa.