Els municipis de l’Ebre afectats pels aiguats de l’octubre del 2018 rebran 6,9 milions d’euros

La Generalitat assumeix la gestió de les ajudes que serviran per reparar infraestructures, equipaments i serveis
Els 27 municipis de les Terres de l’Ebre afectats pels aiguats del 2018 | ACN

Els 27 municipis de les Terres de l’Ebre que van resultar afectats pels aiguats de l’octubre del 2018 rebran 6.904.279,62 euros, en motiu de la declaració de «zona afectada greument per una emergència de protecció civil». Segons ha informat aquest dimarts el Govern, la Generalitat i l’Estat han signat un conveni de cooperació per gestionar els ajuts.

La Generalitat assumirà la gestió de les subvencions, corresponents a la valoració dels danys ocasionats per les pluges i desbordaments de torrents. Els diners serviran per executar obres de reparació d’infraestructures, equipaments i instal·lacions i serveis de titularitat municipal i de les mancomunitats.

Els aiguats es van produir entre el 18 i el 21 d’octubre del 2018 i van afectar Alcanar, l'Aldea, Aldover, Alfara de Carles, l'Ametlla de Mar, l'Ampolla, Amposta, Batea, Benifallet, Bot, Deltebre, Freginals, Godall, La Galera, La Sénia, Mas de Barberans, Masdenverge, Paüls, Roquetes, Sant Carles de la Ràpita, Sant Jaume d'Enveja, Santa Bàrbara, Tivenys, Tortosa, Ulldecona i Vinebre. També hi va haver zones afectades de Castelló, València i Terol.

També et pot interessar:

"🚨ATENCIÓ: Un ebrenc roba joies a dones grans per l'esquena!" "❗INDIGNANT: Continuen arrancant oliveres mil·lenàries a l'Ebre"