Coronavirus: quatre nous casos confirmats a Móra la Nova

L'Ajuntament ha informat que hi ha hagut un augment de contagis, tot i no confirmar les noves xifres

El Departament de Salut ha informat de nous contagis per coronavirus a la Regió Sanitària de les Terres de l'Ebre. Concretament, afecten el municipi de Móra la Nova i així ho ha confirmat el consistori de la Ribera d'Ebre a través de les seves xarxes socials. 

Segons ha informat Salut, hi ha hagut quatre nous casos positius de Covid-19 a Móra la Nova. Aquest comunicat, a més, anava acompanyat del recordatori d'extremar les precaucions usant mascareta, mantenint la distància de seguretat i la higiene de mans.

Així mateix, aquest diumenge, després del comunicat del dissabte, l'Ajuntament de Móra la Nova ha actualitzat la informació, on augmentava considerablement la seva preocupació. Tot i no parlar de xifres, han confirmat que hi ha un increment de contagis de Covid-19 a Móra la Nova.

Des del consistori han demanat que «cal que totes i tots siguem molt conscients que, per evitar que el virus es propagui a Móra la Nova, és necessari que extremem la prudència». En aquest sentit, també expliquen que la majoria de contagis es produeixen en espais i activitats d'oci i a través de contacte entre grups i familiars.

Des de l'Ajuntament de Móra la Nova s'està seguint les novetats dels casos en tot moment, per adoptar les mesures necessàries i informar la ciutadania puntualment.


Comentaris

envia el comentari