El Parlament cita dilluns Florentino Pérez i Gonzalo Gortázar pel cas Castor

El president d'ACS i el conseller delegat de Caixabank han de comparèixer com a testimonis
Imatge d'arxiu de Florentino Pérez | CatalunyaDiari.cat

 

La Comissió d'Investigació sobre el Projecte Castor del Parlament ha citat per al pròxim dilluns, 17 de juny, el president de l'empresa ACS, Florentino Pérez, i el conseller delegat de Caixabank, Gonzalo Gortázar, com a testimonis. També ha convocat l'exregidor d'Urbanisme de l'Ajuntament de Vinaròs, Javier Balada; el regidor de Foment de l'Activitat Econòmica del mateix municipi, Domènec Fontanet; el president del consell d'administració d'Escal UGS, Recaredo del Potro; el propietari de l'empresa Río Cenia, Mariano Suñer, i el conseller delegat del Banc Santander, José Antonio Álvarez.

Els citats estan obligats a comparèixer quan són requerits per una comissió parlamentària, ja que, segons el reglament del Parlament, si desatenen la citació, la cambra n'informarà Fiscalia perquè iniciï el procediment penal que correspongui.

"El Perelló reclama a la Generalitat que executi les mesures preventives contra incendis" "🎸 AGENDA: L'Eufònic, el festival d'arts sonores i visuals de l'Ebre, anuncia un gran cartell"