Aïllades diverses persones per un positiu en Covid-19 en un aniversari a Gandesa

La persona contagiada de Covid-19 és de l'Hospitalet de l'Infant

Durant les últimes hores han circulat per les xarxes socials rumors que alertaven d'un positiu per Covid-19 a Gandesa. Aquests anaven en augment en indicar que hi havia un gran nombre de famílies aïllades i havent de fer una quarantena per haver estat en contacte amb un positiu pel virus. Davant d'aquest fet, l'Ajuntament de Gandesa ha hagut d'emetre un comunicat la nit d'aquest dilluns, 29 de juny, per desmentir la informació relacionada amb el positiu per coronavirus.

Amb informacions del Departament de Salut i comunicades pel consistori terraltí, el cas positiu que hi ha hagut és d'una noia de l'Hospitalet de l'Infant. Així mateix, aquest cas està relacionat amb la capital de la Terra Alta, ja que aquesta persona que s'ha contagiat, va estar celebrant un aniversari a Gandesa, segons l'Ajuntament.

Davant d'aquesta situació i seguint les recomanacions del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, les persones que van estar en contacte amb aquesta noia durant la celebració, les quals són de diferents pobles a més de Gandesa i l'Hospitalet de l'Infant, estan aïllades a casa per precaució i, així, evitar possibles contagis a altra gent.

Per aquest motiu, des de l'Ajuntament de Gandesa es demana a la ciutadania que mantingui les mesures de prevenció de distància, la utilització de la mascareta i neteja de mans per evitar nous contagis de coronavirus.

"Els municipis taurins de Tarragona viuran un estiu sense correbous" "La iniciativa d'un ajuntament de Tarragona per donar feina als joves a l'estiu"