Els Mossos precinten les obres de catorze xalets de luxe a la urbanització Roques Daurades, a l'Ametlla de Mar

L'acció respon a les directrius del TSJC, que el 2018 va ordenar la paralització del projecte
Imatge dels xalets en construcció, al fons, a pocs metres de la cala del Bon Capó | Google Maps

Els Mossos d’Esquadra han precintat les obres de catorze xalets unifamiliars en construcció a la urbanització Roques Daurades, a l’Ametlla de Mar (Baix Ebre), per ordre del Jutjat Contenciós Administratiu número 2 de Tarragona. Segons avançava ‘EbreDigital’, l'acció es basa en una sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) del 2018, amb la qual es va dictar l’aturada del projecte.

La construcció d’aquesta luxosa promoció, a menys d’un centenar de metres de la cala del Bon Capó, va començar l’any 2007 amb el vistiplau de la Comissió d’Urbanisme de les Terres de l’Ebre. Els veïns de dos edificis propers, construïts els anys setanta, van denunciar les obres el 2010, just amb la posada en marxa dels primers treballs. Els veïns, apunta el mateix mitjà, al·leguen que la llicència és il·legal perquè el plantejament urbanístic va ser denegat. Els xalets precintats, precisament, també els tapen la visió que tenien del mar.

"Bona notícia: L'hospital d'Amposta recupera l'activitat quirúrgica les 24 hores" "Tornen les piscines: Molta demanda i gran resposta dels usuaris el primer dia de fase 3"