Tres dies consecutius sense cobertura mòbil a Paüls per una avaria que Telefónica no resol

L'Ajuntament torna a queixar-se al Síndic de Greuges pel problema i les greus mancances de connectivitat del municipi

Des de diumenge al matí, al municipi de Paüls (Baix Ebre) no hi ha cobertura mòbil. Tot i les insistents comunicacions de la incidència, fetes per l'Ajuntament i molts veïns a l'empresa Telefónica Móviles España S.A. —l'única amb què es pot contractar el servei—, l'avaria fa més de 72 hores que s'allarga. La companyia assegura que està treballant a resoldre un problema «a la unitat interna del mòdul» i tot i comprometre's a restablir el servei «el més de pressa possible», «estan pendents que els arribi una peça que han de canviar». El deficient servei i els talls de cobertura al municipi no són un fet aïllat. L'alcalde Enric Adell ha tornat a enviar una carta al Síndic de Greuges per denunciar els problemes del municipi.

En l'última reclamació al Síndic, fa tres anys, el municipi va aconseguir que es fessin tímides millores però l'alcalde tornar a reivindicar la falta d'inversió en les infraestructures que limita fins i tot l'establiment de la cobertura 3G i 4G a la població.

"Via lliure per construir una instal·lació que donarà 300 nous llocs de feina a l'Ebre" "Marcatge a l'home: L'absurd i desesperant cas d'un 'multidelinqüent' reincident a TGN"