La Ràpita reclama mesures «estructurals urgents» després que una trentena de persones quedessin aïllades

Salvament Marítim rescata 32 treballadors atrapats pel trencament de la barra del Trabucador a causa d'un nou temporal
Salvament Marítim rescata 32 treballadors atrapats pel trencament de la barra del Trabucador a causa d'un nou temporal | Salvament Marítim

L’Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita (Montsià) reclama «actuacions estructurals» i una reacció «més decidida i urgent» davant la situació «crítica» que viu la barra del Trabucador, que es va tornar a trencar aquest divendres a causa d’un nou temporal. Agents de Salvament Marítim de Tarragona van rescatar 32 treballadors de les Salines de la Trinitat que van quedar aïllats a la zona del Far la Banya. Per això, l’alcalde de la Ràpita i membre de la Taula de Consens del Delta, Josep Caparrós, ha demanat que es facin aportacions extraordinàries de sorra amb una draga al Trabucador i a les zones més delicades del Delta de l’Ebre.

«Fa molt temps que ho estem reclamant: és imprescindible que les administracions competents actuïn al Delta. És necessari finalitzar les actuacions d’emergència pels danys del temporal Glòria però, sobretot, s’han de fer actuacions estructurals», ha afirmat Caparrós.

"Compartiu: Busquen Francesc Xavier, desaparegut a l'Ebre fa 9 dies" "L'Ebre, preparat per passar a la fase 1 del desconfinament"