GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

ÚLTIMA HORA

Cues a l'N-340 a Torredembarra per l'accident d'un cotxe i un camió que ha caigut per un terraplè

La Ràpita reclama mesures «estructurals urgents» després que una trentena de persones quedessin aïllades

Salvament Marítim rescata 32 treballadors atrapats pel trencament de la barra del Trabucador a causa d'un nou temporal
Salvament Marítim rescata 32 treballadors atrapats pel trencament de la barra del Trabucador a causa d'un nou temporal | Salvament Marítim

 

 

L’Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita (Montsià) reclama «actuacions estructurals» i una reacció «més decidida i urgent» davant la situació «crítica» que viu la barra del Trabucador, que es va tornar a trencar aquest divendres a causa d’un nou temporal. Agents de Salvament Marítim de Tarragona van rescatar 32 treballadors de les Salines de la Trinitat que van quedar aïllats a la zona del Far la Banya. Per això, l’alcalde de la Ràpita i membre de la Taula de Consens del Delta, Josep Caparrós, ha demanat que es facin aportacions extraordinàries de sorra amb una draga al Trabucador i a les zones més delicades del Delta de l’Ebre.

 

 

 

«Fa molt temps que ho estem reclamant: és imprescindible que les administracions competents actuïn al Delta. És necessari finalitzar les actuacions d’emergència pels danys del temporal Glòria però, sobretot, s’han de fer actuacions estructurals», ha afirmat Caparrós.