Renfe estableix un servei alternatiu per carretera al tram entre Nonasp i Flix

Les obres de millora d'aquest tram van del 27 de juliol al 3 de setembre i afecten els Regionals de Barcelona a Saragossa i la línia R15
Estació de Tren a Reus | Miguel Cabrerizo

 

Adif està fent obres de millora a dos túnels situats al tram Faió-La Pobla de Massaluca-Riba-roja d'Ebre de la línia Barcelona-Móra la Nova-Saragossa, del 27 de juliol al 3 de setembre. La circulació entre Nonasp i Flix es veurà afectada durant aquest període de temps. 
 
 
 

Per als trens de l'R15, autobús entre Riba-roja i Flix

A conseqüència d'això, Renfe ha establert un servei alternatiu per carretera pels trens R15 entre Riba-roja a Flix. En el recorregut entre Barcelona i Riba-roja d'Ebre, el tren aturarà el seu recorregut a Flix. Allà un autobús farà el servei alternatiu per carretera fins a Riba-roja d'Ebre, Faió i Nonaspe.

Per als passatgers de la línia fins a Casp—Saragossa—Madrid, des de Móra la Nova hi haurà un altre servei d'autobús fins a Casp. Renfe assegura que s'avançarà la sortida del servei alternatiu per autobús a les estacions d'Ascó, Flix, Riba-roja d'Ebre i Faió amb destinació a Saragossa i Madrid.

 

Pel que fa al recorregut invers, entre Riba-roja d'Ebre i Barcelona, hi haurà un servei alternatiu d'autobús entre Riba-roja d'Ebre i Flix, el qual sortirà 15 minuts abans de l'horari habitual del tren. Entre Flix i Barcelona, el servei de tren serà l'habitual. 

 

 

L'objectiu de Renfe és millorar la infraestructura del túnel entre Faió-La Pobla de Massaluca-Riba-roja d'Ebre 

L'objectiu principal de les obres entre Faió-La Pobla de Massaluca-Riba-roja d'Ebre és modernitzar la infraestructura en dos túnels i continuar d'aquesta manera les obres del passat estiu al túnel de l'Argentera. Seran gairebé cinc quilòmetres d'obra, comptant el túnel, les dues parts del túnel i totes dos. 
 
Aquesta iniciativa comporta millors condicions de seguretat, regularitat, eficàcia i fiabilitat de la infraestructura amb un benefici directe en l'explotació ferroviària, tant pel que fa al nombre de viatgers com al temps d'espera entre trens. 

"Una dona mor ofegada a una platja de la Ràpita" "La consellera Artadi inaugurarà la sendera del castell de Móra d'Ebre"