Un sensesostre torna una cartera perduda amb 1.000 euros a Amposta

El propietari de la cartera li vol mostrar el seu agraïment personalment
La Policia Local d'Amposta busca l'home que ha tornat la cartera | Policia Local d'Amposta

 

Honesta i honrada ha estat l'acció que ha realitzat un sensesostre aquest cap de setmana a Amposta. L'home va trobar perduda una cartera amb 1.000 euros al seu interior i, tot seguit, la va lliurar a la cambrera d'un local d'oci de la ciutat, perquè aquesta l'entregués a la Policia Local d'Amposta i localitzés al seu propietari. La història ha finalitzat amb la cartera perduda en mans del seu propietari i els agents del cos policial de la capital del Montsià buscant el sensesostre que ha fet aquest acte digne de menció i exemplar per a tota la societat.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Busquen el sensesostre que va tornar la cartera a Amposta

Els fets van passar durant el passat dissabte 22 de setembre a la nit, quan una cambrera d'un local d'oci d'Amposta va rebre de les mans d'un sensesostre una cartera perduda amb 1.000 euros al seu interior. Després d'aquest acte honest, l'home va desaparèixer i la dona va entregar la cartera a la Policia Local d'Amposta, perquè aquests busquessin el propietari.

Així doncs, la policia de la ciutat ebrenca va trobar a l'home que havia perdut la cartera, un home de nacionalitat belga i resident a Vinaròs. Per aquest motiu, el cos policial d'Amposta està buscant al sensesostre que va fer aquest gest fent una campanya a través de les xarxes socials, ja que és una acció exemplar en l'essència de la nostra societat. A més, el propietari de la cartera perduda vol traslladar-li personalment el seu més sincer agraïment.

Amb aquest acte, l'home ha demostrat a tota la societat, coincidint amb aquestes dates assenyalades, el veritable esperit nadalenc. Uns fets, en què es poden posar molts qualificatius i tots ells positius, amb l'honradesa que va tenir el sensesostre.

"Ginestar rebateja dos carrers per dedicar-los a Neus Català i Muriel Casals" "ATENCIÓ: Cauen 700.000€ en una llar de jubilats a Ascó!"