Setze persones evacuades en un incendi a Sant Carles de la Ràpita

Els Bombers han hagut de rescatar una dona amb mobilitat reduïda, il·lesa, i han pogut extingir les flames al voltant de les tres de la matinada
Imatge dels Bombers, al lloc dels fets | Twitter / @bomberscat

 

 

Durant la matinada d’avui dissabte, 30 de març, un incendi ha cremat l’envà pluvial i vegetació a la part posterior d’un edifici de Sant Carles de la Ràpita, a la comarca del Montsià. Els serveis d’emergència han rebut l’avís cap a dos quarts de dues de la matinada. A l’immoble, situat al número 50 del carrer de Sant Josep, hi han acudit 8 dotacions dels Bombers de la Generalitat, la Policia Local, els Mossos d’Esquadra i el Servei d’Emergències Mèdiques (SEM).

 

En total, s’han evacuat catorze persones adultes i dos menors, que han estat reubicats en un hotel proper. Els Bombers han hagut de rescatar una dona amb mobilitat reduïda, il·lesa, i han pogut extingir les flames al voltant de les tres de la matinada.

 

 

Investiguen si els incendis d'Alfara van ser provocats

Dijous, 28 de març, al municipi d'Alfara de Carles, al Baix Ebre, es van produir fins a tres incendis forestals en menys de tres hores. El primer foc, al coll d'Alfara, va cremar uns 500 metres quadrats de sotabosc i pins, i els altres dos, que es van desencadenar en zones poperes, van calcinar uns 100 metres quadrats més.

 

Ara, Agents Rurals i els Mossos d'Esquadra esbrinen si els incendis van ser provocats. Aquesta és la principal hipòtesi, segons els investigadors, ja que els focs es van localitzar en espais propers i en un espai de temps reduït.

 

 

Més informació: