Tercer cas positiu en coronavirus a la Ribera d'Ebre

Móra la Nova ha anunciat un positiu a la població
Tercer cas positiu per coronavirus a la Ribera d'Ebre | Pixabay

El coronavirus no té aturador i es va expandint per arreu del territori tarragoní. Aquest dimecres, el Ministeri de Salut ha anunciat les noves dades de contagis per coronavirus a Espanya i les defuncions per aquesta malaltia. Les xifres de morts per la Covid-19 a l'Estat, 3.434, ja superen les de la Xina

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

A la Ribera d'Ebre s'ha fet saber el tercer cas positiu de la comarca. Tot i que el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya no fa públiques les xifres per poblacions, informa els ajuntaments. En aquest sentit, Móra la Nova ha fet saber a la població que hi ha un cas positiu al municipi. A més, ha aprofitat per demanar a la població que mantingui totes les mesures preventives ordenades per les autoritats sanitàries.

Amb el cas positiu de Móra la Nova, a la Ribera d'Ebre ja s'eleven als tres positius confirmats pels ajuntaments de les localitats ebrenques. El primer confirmat el va anunciar Ascó i, el segon, Ginestar.

"😷 CORONAVIRUS: El primer hotel de Tarragona que es destinarà a l'emergència sanitària" "🏥 El coronavirus obliga a tancar dos CAP de l'Ebre per evitar el contagi"