Tercer cas positiu en coronavirus a la Ribera d'Ebre

Móra la Nova ha anunciat un positiu a la població
Tercer cas positiu per coronavirus a la Ribera d'Ebre | Pixabay

 

El coronavirus no té aturador i es va expandint per arreu del territori tarragoní. Aquest dimecres, el Ministeri de Salut ha anunciat les noves dades de contagis per coronavirus a Espanya i les defuncions per aquesta malaltia. Les xifres de morts per la Covid-19 a l'Estat, 3.434, ja superen les de la Xina

 

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

 

A la Ribera d'Ebre s'ha fet saber el tercer cas positiu de la comarca. Tot i que el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya no fa públiques les xifres per poblacions, informa els ajuntaments. En aquest sentit, Móra la Nova ha fet saber a la població que hi ha un cas positiu al municipi. A més, ha aprofitat per demanar a la població que mantingui totes les mesures preventives ordenades per les autoritats sanitàries.

 

Amb el cas positiu de Móra la Nova, a la Ribera d'Ebre ja s'eleven als tres positius confirmats pels ajuntaments de les localitats ebrenques. El primer confirmat el va anunciar Ascó i, el segon, Ginestar.

Més notícies de la categoria Terres de l'Ebre