Impedeixen un acte de Vox al Pinell de Brai travessant per un pas de vianants

La formació havia organitzat una missa i un dinar al municipi de la Terra Alta

Aquest dissabte, 4 de juliol, la formació de VOX a la demarcació de Tarragona havia organitzat un esdeveniment al municipi del Pinell de Brai. En aquest, es preveia realitzar una missa, seguit d'un homenatge a les víctimes de la Covid-19 i, per acabar, un dinar al municipi de la Terra Alta.

Només arribar, el partit d'extrema dreta va trobar impediments per accedir al poble. Un grup de persones contràries a VOX es van instal·lar en un pas de vianants a l'entrada del Pinell de Brai. En aquest punt, tots ells van començar a travessar evitant l'entrada dels participants en l'acte de VOX.

A més, abans de l'arribada a la Catedral del Vi del municipi terraltí, on s'havien concentrat, l'organització del recinte havia emès un comunicat informant que no acolliria l'acte del partit d'extrema dreta a l'interior, ni al restaurant ni a les vistes.

A més, l'alcaldessa del Pinell de Brai, Eva Amposta, va enviar un missatge a través de Twitter, comunicant que des del seu partit, deixaven clar que «Vox no és benvingut al Pinell», ja que «treballem per un poble de pau, igualtat i fraternitat». Per acabar el comunicat del partit, assegura que «VOX és una formació política que promou el conflicte permanent i el discurs contra els drets i les llibertats de les persones».

En la rebuda, a més, els manifestants antifeixistes que s'havien atansat al Pinell de Brai, han fet crits com «fora feixistes del nostre poble», mentre els membres afins del partit d'extrema dreta que havien anat fins al poble de la Terra Alta els hi deien «España, una grande y libre».

Finalment, els presents han evitat que els simpatitzants de VOX i els membres de la formació política puguessin realitzar l'acte i no s'ha dut a terme.

"No l'abandonen: Coneguts actors catalans tiren endavant un festival de cine a l'Ebre" "Terres de l'Ebre: Arrenca la 5a edició del festival de Cinema i Paisatge MónFilmat"