nit-espelmes-miramar

Figuerola del Camp celebra els 10 anys de la Nit de les Espelmes a Miramar

Durant tota la nit hi haurà servei de bar i, com a novetat d'aquest any, es comptarà amb la presència de Food Trucks i el Racó del Vi

Miramar, nucli de població que pertany al municipi de Figuerola del Camp, acollirà aquest dissabte 24 d'agost la cita més esperada de l’estiu: la Nit de les Espelmes, que arriba a la seva 10a edició amb una programació del tot consolidada. Com cada any, el quart dissabte d’agost, els veïns ho tenen tot a punt per gaudir d’una nit única amb música a la fresca sota les estrelles.

La vetllada comptarà amb la il·luminació de les espelmes en diferents punts de Miramar, sota la llum de la lluna. Així, en un ambient recollit, íntim i màgic, músics amateurs i professionals oferiran el seu talent als assistents. Les actuacions començaran a les 20.00 h, i es comptarà amb gòspel a l'església de Sant Mateu, un concert a l'escenari Hippie i un altre a l'escenari principal.

També hi ha prevista una rifa popular d'uns sopars dels millors restaurants de la comarca, com el restaurant Cervello, el Ganxo d'Estiu, Les Espelmes, el Petit Cup i el Portal 22. L'esdeveniment és organitzat, conjuntament, per l'Ajuntament de Figuerola i l'Associació de Veïns de Miramar i compta amb el suport de Hit 103.

Caminada nocturna des de Figuerola a Miramar

Un any més, amb motiu de l'esdeveniment, l'entitat Figactiva't organitza la caminada nocturna que forma part de la programació de la Nit de les Espelmes i que serveix per pujar des de Figuerola a Miramar per gaudir de l’espectacle i de l'entorn natural que separa les dues poblacions.

Enguany, la sortida serà a les 18.30 hores a la Font del Portal i s’espera tornar al poble a quarts de 12 de la nit. Es demana als assistents a la caminada que portin un frontal, roba d’abrigar, aigua i sopar. El camí recorre 10 quilòmetres fins arribar a Miramar amb 400 metres de desnivell acumulat. Alhora, a Miramar hi haurà servei de bar i, com a novetat d'aquest any, Food Trucks i el Racó del Vi.


Comentaris