EN DIRECTE

⚠️🌧 Talls de carreteres, inundacions i estralls arreu en l’últim dia del Glòria

Entitats juvenils i joves artistes protagonitzen la 2a Mostra d'Entitats Juvenils de Valls

Per als sorteigs de premis es compta amb una una vintena de col·laboracions que ofereixen regals, obsequis i descomptes als seus establiments
Com a novetat, hi haurà Escenari Jove per mostrar el talent creatiu i cultural del jovent de Valls | Cedida

 

Aquest dissabte dia 13 de juliol, al Pati de Valls, des de les 18.30 h i fins a les 23.00 h tindrà lloc la 2a Mostra d'entitats juvenils de Valls. El programa de l'acte engloba diverses activitats: en primer lloc, de 18.30 h a 20.00 h, hi haurà tallers gratuïts als estands dinamitzats per cada entitat; de 20.00 h a 21.00 h, hi haurà actuacions a l'Escenari Jove; seguidament, a les 21.00 h, es farà un sorteig entre tota la gent jove que hagi participat a tots els tallers; i, finalment, a les 21.30 h, hi haurà un concert amb Marina Vidal i el grup vallenc de versions pop-rock Hide Out.

 

Per al sorteig es compta amb la col·laboració de diversos establiments i de dos serveis municipals: el Patronat Municipal d'Esports i la Xarxa de Cultura de Valls de l'Ajuntament de Valls. Concretament, les empreses de comerç i restauració col·laboradores són: Antic Cafè, Bonifàs, Cafeteria Dem, Drakkar Llibreria, Equilicuà, El Safareig, El Planeta Kasteller,  L'Aparador Arquitectes, La Cafeteria, La Pèrgola, L'Ecliss, Llibreria Tram, Lluïsa Vives, Julià Mallol Valls, K Güell, Portal 22, Sala Red Star i Tot Joc Intersport. La majoria d'obsequis són consumicions, objectes o vals de descompte. Les entitats també aporten samarretes i objectes de merchandising per sortejar.

 

Les 7 entitats participants oferiran un taller al seu estand, de lliure accés i gratuït. Per participar del sorteigs cal tenir marcats tots els tallers a la butlleta de participació que es donarà als estands. Les entitats presents i organitzadores de la Mostra són: l'Agrupament Escolta i Guia Verge de la Candela, l'Associació As. en la Manga, el Cor Koré (de l'Associació Suite Cor), la Coral Infantil Cors Alegres, l'Esplai Esquirols, el Grup de Teatre Principal i el col·lectiu La Marruixa. A banda, Valls Jove tindrà un estand per donar informació de tots els serveis i activitats que ofereix a la ciutadania jove.

 

Com a novetat, hi haurà Escenari Jove per mostrar el talent creatiu i cultural del jovent de Valls. Hi actuaran joves artistes de les escoles i centres de ball de la ciutat: Adagi, Infinity i Nou Ritme, del Cor Koré i del Grup de Teatre Principal de Valls.