MINUT A MINUT

🔴Manifestacions i talls de carretera a tota la demarcació

VÍDEO

📹Colpegen i tiren a terra una senyora amb una bandera espanyola a TGN

ÚLTIMA HORA

🚨Nova euroordre contra Puigdemont

Alerten de l’abandonament de cinc cadells de gos en un camí a Querol

Dos dels gossets han estat trobats morts i els altres tres van camí a la protectora de Torredembarra
Imatge dels cinc cadells abandonats a Querol, dos d'ells, morts. | facebook ajuntament querol

 

Sols enmig d’un camí. Cinc cadells de gos han estat abandonats al camí de Montagut, a Querol, al coll de la Torreta. Dos dels gossets han estat trobats morts. Així ho ha alertat l’Ajuntament de Querol a través de les xarxes socials aquest matí de dimecres 7 d’agost.

 

L’Ajuntament ha rebut l’alerta de l’abandonament aquest mateix matí i també han difós que dos dels cadells ja eren morts en el moment que els han trobat.

 

De moment, es demana col·laboració per tal de poder identificar el propietari dels animals i, en cas que algú conegui a qui pertanyen, que avisi a l’Ajuntament de Querol.

 

Pel que fa als altres tres gossos que han sobreviscut, estan de camí a la protectora de Torredembarra.

 

 

Abandonen una vintena de gossos sense menjar ni aigua a Alcanar

Aquests darrers dies també ha estat notícia una altra trista informació relacionada amb l'abandonament animal. El passat dijous, 1 d'agost, la Policia Local d'Alcanar va rebre l'alerta d'una veïna del municipi. En una masia, tocant l'antiga N-340, s'havia trobat uns gossos en actitud amenaçadora, els quals s'havien escapat d'una caseta que tenia llogada.

 

Els agents locals i els Mossos d'Esquadra van anar fins al lloc dels fets acompanyats de protectores d'animals ebrenques. L'alcalde d'Alcanar, al Setmanari l'Ebre, apuntava que «era una imatge dantesca». El lloc feia una pudor insuportable, ja que hi havia gàbies plenes de gossos, vius i morts en estat de descomposició, i una gran quantitat d'excrements.

 

Ràpidament, les voluntàries de les protectores, els van treure a l'exterior per donar-los aigua i es van fer càrrec d'ells per netejar-los, alimentar-los i, posteriorment, portar als veterinaris per fer-los una revisió a fons, pel seu mal estat. 

 

Vist l'estat en què es trobaven, tot apunta que les persones que els criaven, els havien abandonat en condicions inhumanes per a matar-los, segons explica el Setmanari l'Ebre. 

 

 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris
Nati
Cómo se puede ser tan inhumano? Qué está pasando? Abandonados a su suertel sin posibilidad de vivir si alguien con conciencia y la humanidad de quien no la tiene qué hubiera sido de ellos? La muerte segura, podeis dormir por la noche habiendo hecho algo así? Espero os cojan y aparte de un multazo como la copa de un pino os obliguen a trabajos sociales con animales, en perreras para que veais in situ lo que estos animalitos sufren por culpa en muchos casos de gentuza como vosotros, porque sois GENTUZA
Araceli
Al final todo se paga, el karma de un animal es muy potente y Dios castiga sin piedra ni palo
Núria
Yo, però vaya os meteria en un bosque lleno de manadas de lobos