Nova piscina d'estiu de Vila-rodona

Vila-rodona ja té enllestida la piscina municipal després de mesos de retard

Les obres han tingut un cost de 582.479 euros

Vila-rodona ja té acabades les obres de la nova piscina municipal. Els treballs, que van començar el mes de gener passat, s'han retardat a causa de la pandèmia de la Covid-19 i, en conseqüència, del període de confinament domiciliari.

Les noves instal·lacions municipals disposen d’una piscina per a adults de 250 m2 de superfície, d’una piscina petita de 75m2 de superfície i d’un solàrium amb gespa artificial, a banda de les dutxes i la zona de vestidors. Quan estigui oberta, també s’instal·laran para-sols i gandules en zones d’ombra a l’àrea de platja. El nou equipament, que té accés pel carrer de la Pagesia Catalana, representa el projecte més transcendent de la primera meitat de la legislatura.

L’alcalde, Ramon M. Bricollé, expressa que «s’ha fet un esforç per tal de dotar el municipi d’unes instal·lacions noves i modernes que compleixin els criteris de sostenibilitat». Les obres han tingut un cost de 582.479 euros repartits en dos lots, el de la construcció de la piscina (301.158 euros) i el de la construcció dels vestidors (281.321 euros). L’Ajuntament ha finançat l’obra amb el 100% amb tresoreria municipal i, a més, s'ha pagat amb la partida de romanent, és a dir, de l’estalvi pressupostari de les dues anteriors legislatures. 

S'havia programat una jornada de portes obertes a les noves instal·lacions durant la 627a Fira Agropecuària, que s’havia de celebrar aquest passat cap de setmana, però que s’ha hagut d’ajornar a causa de l’actual situació de la crisi sanitària per la Covid-19. Els preus seran municipals i els horaris el màxim de flexibles quan l’equipament s’obri al públic l’estiu que ve.


Comentaris