Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ATENCIÓ

Dos incendis afecten vegetació a la vora de l'N-340 al Baix Gaià

URGENT

Nou cas de violència de gènere a Catalunya

S'acaben les trifulgues bandoleres a Alcover

La Fira de Bandolers d'Alcover s'acomiada amb bones sensacions
El temps meteorològic, per sort, ha sigut benevolent amb Alcover durant la major part de la fira. | Isma

 

Avui, diumenge 14 d'octubre, tanca la Fira de Bandolers d'Alcover. Si el temps ho permet, el programa de la fira promet espectacles fins a la nit. En total, han sigut 4 dies de fira amb més de 50 espectacles, parades de menjar i altres objectes per tot el poble i, en general, un gran ambient festiu. Ara, el municipi d'Alcover torna al segle XXI i deixa enrere les trifulgues entre el bàndol dels Voltors i el dels Morells.

 

Durant aquests 4 dies, la fira s'ha desenvolupat sense gaire accidents, amb una afluència de visitants similar a la de l'edició del 2017 i un clima agradable. El temps meteorològic, per sort, ha sigut benevolent amb Alcover durant la major part de la fira. Exceptuant les pluges d'avui a la tarda, la resta de dies han succeït amb normalitat. A banda d'això, només dissabte a la nit, quan tothom ja marxava a casa, van caure algunes pluges que van seguir durant la nit. El diumenge al matí, però ja no hi havia precipitacions i es va poder arrencar el dia tal com s'havia previst.

 

Ubicada a la plaça Nova d'Alcover, la Gran Taverna dels Trobadors és un espai on es reuneixen dos dels aspectes principals de la fira: els espectacles teatrals i la gastronomia | Isma

 

La Gran Taverna dels Bandolers

La gran novetat d'aquesta 16a edició, la Gran Taverna dels Bandolers, ha sigut l'eix principal de la fira i centre de totes les mirades. Ubicada a la plaça Nova d'Alcover, la Gran Taverna dels Trobadors és un espai on es reuneixen dos dels aspectes principals de la fira: els espectacles teatrals i la gastronomia. Així, aquesta nova ubicació fa de centre de la fira i permet dirigir als visitants amb més facilitat, simplificant el recorregut i concentrant tots els aspectes positius de la fira. D'altra banda, alguns visitants de la fira opinen que ara l'espai és més limitat, i que veuen menys parades que altres anys en què les diverses instal·lacions estaven més repartides pel poble.

Comentaris