S'acaben les trifulgues bandoleres a Alcover

La Fira de Bandolers d'Alcover s'acomiada amb bones sensacions

Avui, diumenge 14 d'octubre, tanca la Fira de Bandolers d'Alcover. Si el temps ho permet, el programa de la fira promet espectacles fins a la nit. En total, han sigut 4 dies de fira amb més de 50 espectacles, parades de menjar i altres objectes per tot el poble i, en general, un gran ambient festiu. Ara, el municipi d'Alcover torna al segle XXI i deixa enrere les trifulgues entre el bàndol dels Voltors i el dels Morells.

Durant aquests 4 dies, la fira s'ha desenvolupat sense gaire accidents, amb una afluència de visitants similar a la de l'edició del 2017 i un clima agradable. El temps meteorològic, per sort, ha sigut benevolent amb Alcover durant la major part de la fira. Exceptuant les pluges d'avui a la tarda, la resta de dies han succeït amb normalitat. A banda d'això, només dissabte a la nit, quan tothom ja marxava a casa, van caure algunes pluges que van seguir durant la nit. El diumenge al matí, però ja no hi havia precipitacions i es va poder arrencar el dia tal com s'havia previst.

 Ubicada a la plaça Nova d'Alcover, la Gran Taverna dels Trobadors és un espai on es reuneixen dos dels aspectes principals de la fira: els espectacles teatrals i la gastronomia
Ubicada a la plaça Nova d'Alcover, la Gran Taverna dels Trobadors és un espai on es reuneixen dos dels aspectes principals de la fira: els espectacles teatrals i la gastronomia | Isma

 

La Gran Taverna dels Bandolers

La gran novetat d'aquesta 16a edició, la Gran Taverna dels Bandolers, ha sigut l'eix principal de la fira i centre de totes les mirades. Ubicada a la plaça Nova d'Alcover, la Gran Taverna dels Trobadors és un espai on es reuneixen dos dels aspectes principals de la fira: els espectacles teatrals i la gastronomia. Així, aquesta nova ubicació fa de centre de la fira i permet dirigir als visitants amb més facilitat, simplificant el recorregut i concentrant tots els aspectes positius de la fira. D'altra banda, alguns visitants de la fira opinen que ara l'espai és més limitat, i que veuen menys parades que altres anys en què les diverses instal·lacions estaven més repartides pel poble.


Comentaris