GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Retencions a la C-37 a Valls a causa d'un accident entre dos camions

Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat tres efectius dels Mossos d'Esquadra
Imatge d'arxiu d'una ambulància del SEM | Redacció

 

Segons ha informat el Servei Català de Trànsit, a les 16.09 h d'aquesta tarda dos camions han tingut un accident en el quilòmetre 9 de la C-37 a Valls. Un dels vehicles ha topat per davant amb l'altre. L'accident ha estat de tipus lleu i no s'han de lamentar ferits. Fins al lloc dels fets s'han desplaçat tres efectius dels Mossos d'Esquadra i s'ha donat pas alternatiu a la resta de vehicles.

 

No obstant això, la incidència ha provocat un tram de retencions d'un quilòmetre en els dos sentits de la via. A hores d'ara s'ha restablert el trànsit en els dos sentits de la marxa i s'ha recobrat la normalitat.

 

Catorze víctimes mortals en accidents a Tarragona en el primer trimestre de 2019

D'altra banda, el Servei Català de Trànsit ha fet públiques les xifres de sinistralitat del primer trimestre de 2019 a les carreteres catalanes. Un total de 36 persones han mort en 35 accidents mortals de trànsit, una víctima cada tres dies, aproximadament. Tanmateix, aquesta xifra representa un decrement del 28% respecte al mateix període de l'any passat. La regió de Tarragona és on hi ha hagut més víctimes mortals entre gener i març aquest 2019, amb un total de 14.

 

A la demarcació de Tarragona, en aquest primer trimestre de 2019, hi ha hagut un total de 13 accidents de trànsit mortals i, en total, hi ha hagut 14 víctimes en aquests accidents. En un d'ells, a l'N-420 al seu pas per Gandesa, van morir dues persones en el sinistre.

 

Des de l'1 de gener fins al 31 de març de 2019, 36 persones han mort en 35 accidents mortals a les carreteres catalanes. Aquesta xifra representa un 28% menys que en el mateix període de l'any passat, ja que hi havien hagut 50 morts en 42 accidents mortals.

 

Tot i aquesta disminució en la sinistralitat, el Servei Català de Trànsit alerta que no s'ha d'abaixar la guàrdia i cal conduir amb la màxima atenció i prudència.