Dos ferits en un xoc frontal entre dos vehicles a Valls

Dues persones van resultar ferides menys greus després d'un accident entre dos vehicles a la T-342 | Van ser traslladats a l'hospital Pius del municipi de l'Alt Camp
Dues persones van resultar ferides menys greus després d'un accident a Valls. | Europa Press

 

Dues persones van resultar ferides menys greus després de patir un accident a Valls. Els fets van tenir lloc a les 23.30 hores d'aquest dissabte a la carretera T-342, al terme municipal de la capital de l'Alt Camp. En l'accident es van veure implicats dos vehicles, que haurien col·lidit frontalment. Els Mossos d'Esquadra i dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques van desplaçar-se fins al punt quilomètric on es va produir el succés. Els Bombers també van assistir per netejar la calçada, tacada de benzina. 

 

 

Dos ferits en un xoc frontal a Valls

Dues persones van ser traslladades a l'hospital Pius de Valls després de patir un accident a la carretera T-342, que uneix Picamoixons amb la capital de l'Alt Camp. Cap a les onze i mitja d'aquest dissabte, dos vehicles haurien col·lidit frontalment al quilòmetre 4 de la via. A causa del xoc, aquestes dues persones van resultar ferides menys greus. 

 

La resta d'ocupants dels vehicles van resultar il·lesos. Fins al lloc s'hi van desplaçar dues unitats del SEM, tres dotacions de Bombers i diverses patrulles dels Mossos d'Esquadra. Els Bombers van haver de netejar la via, atès que per culpa de l'impacte es va vessar benzina d'un dels dos vehicles.

 

També et pot interessar: