L'actuació castellera centrarà els actes de la Diada a Valls

Els actes tindran lloc dimarts dia 10 de setembre a partir de les 20.00 h del vespre
Aquesta actuació suposa la quarta cita del calendari local al quilòmetre casteller | Cedida

 

La ciutat de Valls commemorarà la Diada Nacional de Catalunya el pròxim dimarts 10 de setembre a la tarda, com a vigília dels actes centrals que es desplegaran en el conjunt del país l’11 de setembre. Les activitats se centraran a la plaça del Blat a partir de les 8 del vespre, i comptaran amb el cant de l’Himne Nacional de Catalunya, “Els Segadors”, a càrrec del Suite Cor de Valls, i amb l’actuació de les dues colles castelleres dels Xiquets de Valls.

El programa es desenvoluparà de la següent manera. A les 20.00 h, a laplaça del Blat, entrada de les colles castelleres dels Xiquets de Valls, realitzant-la la Colla Joves pel carrer de la Cort i la Colla Vella pel carrer Major. Seguidament, a les 20.15 h, al vestíbul de l'Ajuntament, tindrà lloc el sorteig de l'ordre de l'actuació castellera amb els dos caps de colla per determinar l’ordre de la diada.

A les 20.25 h a la mateixa plaça està previst  el cant  de l’Himne Nacional de Catalunya “Els Segadors”, interpretació que serà conduïda pel Suite Cor de Valls i acompanyada pel públic assistent, mentre es desplega la senyera des de l’edifici de Can Segarra. Tot seguit, les colles aixequen simultàniament dos pilars de cinc.

Fjnalment, a les 20.30 h, es durà a terme l'actuació castellera amb la Colla Joves Xiquets de Valls i la Colla Vella dels Xiquets de Valls, que suposa la quarta cita del calendari local al quilòmetre casteller. Cada colla completarà el seu torn en la ronda abans de donar pas a l’altra agrupació, mentre la diada es desenvolupa amb tres rondes més una de pilars.

"♻Valls comença una campanya informativa sobre la recollida selectiva de residus" "🚧ATENCIÓ: Comencen les obres de millora de l'estació d'autobusos de Valls"