Xerrades, una exposició o una caminada, activitats del Dia Internacional de les Dones a Vila-rodona

Les entitats i associacions del poble han preparat diversos actes amb el suport de l’Ajuntament

Vila-rodona ja commemora el Dia Internacional de les Dones, ja que ha donat el tret de sortida a les diverses activitats que es faran coincidint amb aquesta data.

Així doncs, aquesta setmana, i fins al 13 de març, ja es pot visitar l’exposició ‘Una literatura pròpia, dones escriptores’ a l’Institut Català de les Dones. La mostra està instal·lada a la Biblioteca Municipal i es pot veure en l’horari d’obertura habitual.

Ja de cara al 8 de març, Dia Internacional de les Dones, s’ha organitzat una caminada a Vilardida. La sortida es farà a les 11.30 hores des de la plaça dels Arbres i es demana portar una peça de roba de color lila.

Durant la jornada es desenvoluparan més activitats, com un refrigeri pels assistents a l’arribada de la caminada, cap a les 13.00 hores; una lectura de biografies de dones significatives a càrrec de les entitats del poble i una exposició de retrats.

Diverses dones voluntàries llegiran el manifest i es farà un ‘photocall’ per tal de fer visible la campanya ‘Si no veus esport femení t’estàs perdent la meitat de l’espectacle’, a càrrec de VilaJove. Finalment, es farà una fotografia de grup.

A la tarda tindrà lloc una sessió de cinema on es projectarà la pel·lícula ‘Mujeres del s.XX’, a les 17.00 hores al Cinema del Casal.

Activitats posteriors al 8M

Per altra banda, el dimarts 10 de març continuaran les activitats per commemorar el Dia Internacional de les Dones amb una sessió de contacontes sobre la igualtat de gènere, a càrrec de Sílvia Palazón, amb el conte ‘El tresor del Drac Rebuf’. Serà a les 17.30 hores a la Biblioteca Municipal.

Finalment, dimecres 18 de març, a les 17.00 hores al CAP, es durà a terme la xerrada ‘Trencant mites de l’amor romàntic’ a càrrec de Lurdes Quintero, tècnica de Consum del Consell Comarcal de l’Alt Camp.

"‼ATENCIÓ: Moció de censura contra l'equip de govern de Cabra del Camp" "😢INDIGNANT: Valls torna a perdre un element patrimonial important"