GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

El Museu d’Alcover ofereix activitats per gaudir en família durant la Setmana Santa

Els més petits podran gaudir del conte del Peix Pedra i els més grans poden viure una experiència cultural que comença amb una passejada pel nucli antic del poble
Les famílies poden descobrir els secrets del Triàsic al Museu d'Alcover. | Cedida

 

El Museu d’Alcover ha preparat activitats familiars per aquesta Setmana Santa perquè en puguin gaudir grans i petits. Per una banda, es pot viure una aventura endinsant-se a un antic mar tropical, gràcies al ‘Triàsic en família’.

 

Es tracta d’una visita al Museu on els petits podran conèixer la història del Peix Pedra a través d’un original conte. El Peix Pedra és el nom amb què s’ha batejat un dels fòssils més importants que hi ha al museu.

 

En aquesta visita, es podrà descobrir l'enigmàtic món dels fòssils marins del Triàsic. Els més petits podran realitzar la rèplica amb guix del fòssil més gran de l'exposició per prendre a casa i pintar.

 

En acabar, els visitants podran passejar per la sorprenent planta noble de la casa, Ca Batistó, on escoltar la música del seu gramòfon, observar a la minyona com vesteix a la senyora i endevinar com eren alguns objectes actuals ara fa 100 anys.

 

La durada aproximada d’aquesta visita és d’una hora i està recomanada a infants de 3 a 12 anys. Tot i que no cal reserva prèvia es recomana trucar abans per comprovar la disponibilitat.

 

L’altra activitat per fer aquests dies: ‘Bandolers, pedres i palaus’

L’altra activitat que ofereix el Museu d’Alcover aquesta Setmana Santa és ‘Bandolers, pedres i palaus’. Es tracta d’una visita combinada per gaudir d'una experiència cultural inoblidable.

 

La visita finalitza amb un tast de cervesa artesanal. | Cedida

 

L’itinerari comença amb una passejada pel nucli antic de la vila d'Alcover, escenari de l'època dels Bandolers i del Renaixement. Tot seguit, els visitants podran entrar al museu per descobrir els secrets de la casa senyorial Ca Batistó, i endinsar-se també al món triàsic. L'activitat finalitzarà amb un tast de cervesa artesanal La Rosita.

 

Aquesta visita té una durada aproximada d’una hora i mitja i està adreçada al públic adult. En aquest cas, sí que cal reserva prèvia a museualcover@alcover.cat o trucant al telèfon 977 84 64 52.