Castells durant la Fira de Vila-rodona

L'Ajuntament de Vila-rodona suspèn, parcialment, la Fira Agropecuària 2020

El pregó de anirà a càrrec del Dr. Joaquim Pallejà

A causa de l'agreujament de la crisi sanitària de la pandèmia de la Covid-19, amb un alt risc de rebrot, l'Ajuntament de Vila-rodona ha decidit suspendre la majoria dels actes de la Fira Agropecuària previstos per enguany, que s'havien de celebrar el cap de setmana del 7 i 8 de novembre.

No obstant això, sí que es mantenen alguns actes de caràcter simbòlic i s'eviten els que comporten concentracions de més persones. De fet, l'Estat d'Alarma i el confinament nocturn ha obligat l'organització a prendre aquesta mesura de precaució, seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries.

Per tant, la fira d'enguany només comptarà, el dissabte 7 i el diumenge 8 de novembre, amb les portes obertes a la piscina municipal, de les 11.00 h a les 14.00 h i de les 17.00 h a les 19.00 h. Pel que fa al diumenge, es duran a terme les matinades a càrrec del grup de grallers de la Colla Joves Xiquets de Valls, pels carrers de la vila, a partir de les 09.00 h, i el pregó de la Fira anirà a càrrec del Dr. Joaquim Pallejà, al local de fires, a les 11.30 h.

Per últim, el diumenge a la nit tindrà lloc el castell de focs, a càrrec de Pirogestión, S.L., al camp de futbol vell, a partir de les 20.00 h.


Comentaris