ÚLTIMES DADES

Preocupant augment de casos de coronavirus a les comarques de Tarragona: 63 positius nous

Demanen ajuda per aconseguir roba per a una família que se li ha cremat la casa a Alcover

La família, un matrimoni i tres fills, ho ha perdut tot i s’ha fet una crida per aconseguir roba i calçat
Els Bombers apagant l'incendi d'Alcover, aquest dijous. | bombers d'alcover

Des d’ahir dijous a la tarda, s’està fent una crida a través de les xarxes socials per tal d’ajudar a la família afectada per un incendi a casa seva a Alcover. Segons expliquen, ho han perdut tot i ara, el que més necessiten és roba.

És per això que es demana la col·laboració ciutadana per tal de donar un cop de mà a aquestes persones amb roba, abrics o calçat.

Roba per a tres infants

Tal com s’ha difós per les xarxes socials, la família està composta per un matrimoni i tres fills. En aquest sentit, es demana roba pel matrimoni i pels petits que són una nena de 4 anys, un nen de 9 anys i un nadó de 4-6 mesos.

Segons han publicat els Bombers d’Alcover a les seves xarxes socials, les persones que vulguin fer algun donatiu de roba per a aquesta família, la poden portar als centres educatius d’Alcover.

L’incendi es va declarar aquest dijous a la tarda

L’incendi es va produir aquest dijous a la tarda, poc abans de les 17.00 hores al número 8 del carrer Sant Ramon d’Alcover. Cinc dotacions dels Bombers, 2 ambulàncies del SEM i una patrulla dels Mossos es van desplaçar al lloc dels fets. Les flames es van estendre ràpidament per les tres plantes de l’edifici, fins que els bombers van extingir el foc.

"🗓AGENDA: Ja es coneixen els actes del Dia per a l'eliminació de la violència de gènere de Vila-rodona" "🎄AGENDA: Ja es coneixen els actes del Mercat de Nadal de Valls"