L’Ajuntament d’Aiguamúrcia tapa catorze cups en diferents punts del municipi

El consistori també fa una crida a la ciutadania per saber de l’existència d'altres cups o forats sense tapar per tal de poder actuar-hi amb rapidesa
El pou tapiat a Mas d'en Parès | Ajuntament d'Aiguamúrcia

 

L’Ajuntament d’Aiguamúrcia ha portat a terme, en les darreres setmanes, diverses actuacions en cups en diferents punts del municipi. Aquesta iniciativa té com a objectiu tapar-los i evitar possibles accidents. Concretament, a la fase 2 de Mas d'en Parès s’han tapat 8 cups ubicats a la masia que porta el nom de la urbanització, actualment en ruïnes, propera al bar i de la carretera.

Per altra banda, a la zona del camí del Mig, per sol·licitud de veïns de Mas d'en Parès, s’han tapiat unes ruïnes anomenades el Celler. En el seu interior hi havia cinc cups. Finalment, al Pla de Manlleu s’ha tapat un pou per sol·licitud d'un veí, que ha estat comunicada a l’Ajuntament en una notificació dels agents rurals. L’actuació s’ha fet el més ràpid possible a causa de la seva perillositat, ja que està molt a prop d’un camí bastant transitat.

Diversos veïns han alertat a l'Ajuntament de la perillositat dels forats

Les diverses actuacions s’ha portat a terme després dels comentaris i queixes de la gent per la perillositat dels mateixos forats tapats per les males herbes en una zona que els nens hi juguen. En aquest sentit, l’Ajuntament d’Aiguamúrcia fa una crida a la ciutadania que si saben de l’existència d’un altre cup o forat sense tapar ho facin saber l'Ajuntament per poder actuar-hi amb rapidesa.

Julen, el nen que va caure en un pou a Màlaga

Forat del pou on va caure el petit Julen | Cedida

 

En les darreres setmanes diversos ajuntaments i ens territorials estan duent a terme tasques d'acondicionament d'espais en els quals existeixen forats, pous i cubs sense tapar. Les mesures, en la majoria de casos, han estat incentivades pel cas del petit Julen, que va caure el passat 13 de gener en un pou de 107 metres de profunditat i 25 centímetres de diàmetres al municipi de Totalán. Després de diversos dies de cerca i de treballs manuals en el terreny, es va trobar el cos sense vida del nen.

Potser també t'interessa:

"Llistes electorals del Rourell per les eleccions municipals 2019" "Llistes electorals de Nulles per les eleccions municipals 2019"