L'Ajuntament de Vallmoll aprova les mesures econòmiques per fer front a la crisi del coronavirus

Els ajuts estan destinats als treballadors i autònoms que s'han vist afectat per la situació
Vallmoll aprova les mesures econòmiques per fer front a la crisi del coronavirus | TarragonaDigital.com

La Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Vallmoll ha aprovat les mesures econòmiques per pal·liar la crisi del coronavirus. Així ho anunciava l'alcalde, Josep Lluís Cusidó i Prats, en un comunicat aquest dilluns, 4 de maig.

Els ajuts confirmats van destinats principalment a les persones que s'han vist afectades per l'actual situació -treballadors i autònoms- que a conseqüència de la crisi sanitària es troben en situació d'atur, d'ERTO o hagin vist reduïts els seus ingressos a causa de la inactivitat decretada.

  

L'ajut consisteix en un import equivalent al 50% de la quota de l'Impost sobre Béns Immobles Urbans i de l'Impost Sobre Vehicles per a 2020, i s'atorgarà, prèvia acreditació de les circumstàncies, als titulars d'immobles i de vehicles en quina unitat familiar convisqui algun dels afectats per la reducció d'ingressos abans esmentada. El termini per sol·licitar la subvenció finalitzarà el 20 de desembre de 2020.

Aquestes mesures econòmiques se sumen al suspens del procediment recaptatori del pagament dels diferents impostos i taxes municipals (IBI, guals, aigua). El contingut específic de les bases aprovades per la Junta de Govern Local estan publicades a la web municipal i es poden consultar a través d'aquest enllaç.

"Emocionant: Una àvia de 102 anys de l'Alt Camp supera el coronavirus" "Novetats: El mercat de Valls té data de reobertura amb un nou emplaçament"