L'Ajuntament de Valls penja de nou la pancarta per la llibertat dels presos

El consistori ha decidit tornar a posar la pancarta, després que un grup de persones ho arrenqués el dia 3 d'agost
L'Ajuntament de Valls ja torna a tenir la pancarta al consistori | ACN

 

L'Ajuntament de Valls ja torna a lluir la pancarta en suport als polítics presos. La pancarta resa, concretament; «Llibertat presos polítics i exiliats», juntament amb el ja reconegut símbol del llaç groc. La pancarta va ser robada la matinada del passat 3 d'agost per un grup de persones que es va ajudar d'un pal extensible per la retirada del símbol a la façana del consistori, en un acte que va ser gravat i penjat a les xarxes socials.  

L'alcalde de Valls, Albert Batet, anuncia a les xarxes que la pancarta en favor dels polítics presos ja torna a ser a l'Ajuntament 

L'Ajuntament de Valls va prendre la decisió de denunciar aquest «acte vandàlic» als Mossos d'Esquadra. De fet, el propi alcalde de Valls, Albert Batet, ha anunciat a les seves xarxes que encara que retiressin la pancarta fa uns dies, ells l'han tornat a posar i que no es rendiran davant d'aquests actes. El cartell està escrit en català i anglès i també il·lustra el tuit del batlle vallenc. 

L'alcalde de Reus posarà dues denuncies a Ciutadans 

La polèmica ha estat servida també a Reus. Aquest divendres, el batlle de la capital del Baix Camp anunciava que denunciaria Ciutadans per l'atac del seu consistori i amenaces contra ell. Militants i simpatitzants de la formació taronja van retirar la pancarta en favor dels presos polítics de la façana del consistori i Pellicer va tractar d'evitar-lo, però no ho va aconseguir. 

Ciutadans va assegurar a Tarragona Digital que la seva acció estava emmarcada dins del projecte que han engegat per «retirar els símbols partidistes d'espais públics» i han assegurat que si es tornava a penjar, la tornarien a retirar

 

"ATENCIÓ: Agents Rurals rescaten un cabirol atrapat dins d'una bassa a l'Alt Camp" "Un veí de Cabra del Camp denunciat per tinença i intent de venda de xoriguers comuns"