L'Ajuntament de Valls lliura els Títols de Reconeixement de la Ciutat

El món gastronòmic, polític, social, periodístic i econòmic han obtingut el reconeixement en un acte celebrat a l’Ajuntament
Acte de lliurament dels Títols de Reconeixement de la Ciutat de Valls, celebrat a l'Ajuntament. | ajuntament de valls/ Pere Toda

 

Aquest dilluns al vespre s’ha celebrat l’acte institucional de lliurament dels Títols de Reconeixement de la Ciutat de Valls a l’Ajuntament. L’acte ha tingut lloc al Saló de Plens del consistori vallenc a les 19.30 hores.

 

L’alcalde en funcions, Albert Batet, ha presidit l’acte de lliurament de les distincions, on també han estat presents els regidors de la resta de partits polítics amb representació a l’Ajuntament de Valls com són Jordi Cartanyà (ERC), Ester Huguet (CUP), Rosa Maria Ibarra (PSC), Ramon Font (Compromís per Valls) i Francesc Caballero (PP).

 

El món gastronòmic, polític, social, periodístic i econòmic de la ciutat han vist reconeguda la seva tasca a través de diverses persones i associacions locals.

 

Persones i associacions de l’àmbit local

Pel que fa a l’àmbit gastronòmic, s’ha fet un reconeixement pòstum a Àngel Solé Guasch. La seva germana i el seu fill han estat els encarregats de recollir el guardó per la tasca que l’Àngel va fer rere els fogons i també per promocionar el calçot de Valls.

 

Pel que fa a l’àmbit polític, s’ha volgut distingir Àngela Rull Segú, per la seva tasca en el món polític de Valls, com a dona que va formar part del primer ajuntament democràtic de la ciutat.

 

També s’ha reconegut l'Associació Egueiro, per la seva tasca a favor del món social amb la integració de col·lectius amb dificultat de la ciutat.

 

En el món periodístic, el reconeixement ha estat per a Francesc Fàbregas i Bonet, per la seva tasca en el món editorial i periodístic de Valls així com per la seva vinculació a la vida social de la ciutat.

 

Per últim, s’ha reconegut Rafael Castells París, per la seva tasca en el món econòmic de Valls.