Alcover inaugura el nou Centre de Dia

L’acte ha comptat amb l’assistència de la directora del centre, de l’alcalde d’Alcover i del conseller d’Afers Socials
Avui, 22 de desembre, al voltant de les 11.30 h, s’ha realitzat l’acte d’inauguració de les instal·lacions | B.H.

 

El nou Centre de Dia d’Alcover ja és una realitat. Avui, 22 de desembre, al voltant de les 11.30 h, s’ha realitzat l’acte d’inauguració de les instal·lacions, les quals es troben al carrer Fonts del Glorieta, ben a prop de l’antic centre. A l’acte hi ha hagut parlaments de Mercè Rodríquez, directora del Centre de dia; Robert Figueras, alcalde del municipi, i Chakir El Homrani, conseller de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya.

l’Ajuntament d’Alcover volia «donar resposta a necessitats de persones grans que vivien al territori» | B.H.

 

Amb el projecte del Centre de Dia, l’Ajuntament d’Alcover volia «donar resposta a necessitats de persones grans que vivien al territori», i es va encarregar la tasca de gestió del centre al Pius Hospital de Valls com al CAP d’Alcover, així ho ha explicat Mercè Rodríguez. «La nostra història compta amb més de 300 usuaris i de les seves famílies, més de 4.000 dies d’assistència amb activitats d’animació contínua, més de 2.500 sessions de fisioteràpia, més de 6.500 nens que han passat pel centre a cantar, més de 300 actuacions de totes les entitats que col·laboren amb nosaltres, més de 20.000 visites d’infermeria, més de 8.000 dutxes i més de 83.000 menús servits».

  

  

oferir «la possibilitat d’envellir a km 0, d’envellir a prop de casa»
El conseller també ha volgut destacar la importància del treball conjunt entre els municipis i la Generalitat | B.H.

 

Després dels parlaments, s'ha plantat una olivera com a símbol de prosperitat i pau en el futur del nou Centre de Dia i en record de tots aquells que estan, han estat i estaran. A més, els assistents han pogut fer una visita a les noves instal·lacions que compten amb tots els serveis necessaris per atendre els clients del Centre de Dia de manera adequada.

Després dels parlaments, els assistents han pogut fer una visita a les noves instal·lacions | B.H.

 

"Així ha estat la coronació de la Mare de Déu de l'Esperança de Figuerola del Camp" "Alcover vol millorar la gestió forestal de la zona"