Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Àfrica s'instal·la al Museu d'Alcover

En l’edició d’enguany de museuOcult el convidat és el jove col·leccionista Jesús Arjona
Museu d'Alcover | Redacció

 

MuseuOcult és una secció innovadora que s'ha creat des del Museu d'Alcover com a excusa per obrir les portes al públic des de la intimitat del museu. El Museu vol plantejar cada acte com «quelcom diferent amb l’objectiu de descobrir i compartir amb el públic, projectes, records, i secrets que guardem tancats amb pany i clau al cor del museu, els magatzems».

 

El dia a dia d'aquest equipament va més enllà dels espais expositius, i per això, dins de la secció museuOcult, s'exploren sales de reserva, s'explica què es fa, cap on es vol anar i quins són els seus valors. »La intenció és fer còmplices de les il·lusions i vivències a qui visita el museu».

 

MuseuOcult és una secció innovadora que s'ha creat des del Museu d'Alcover. | Ajuntament d'Alcover

 

Passió per l'art africà

En l’edició d’enguany, el convidat és el jove col·leccionista Jesús Arjona. La passió que sent per l’art africà, de ben petit, l'ha fet somiar a construir a l’habitació de casa seva el seu petit museuOcult, del qual aquest divendres en mostrarà una part. L’acte inaugural tindrà tindrà lloc divendres 25 de gener a les 19.00 hores,  tot i que la mostra es podrà visitar fins el 31 de març a la sala noble de Ca Batistó.

 

El Convent de les Arts busca dos joves alcoverencs per «cuidar» les arts escèniques

 

D'altra banda, el Convent de les Arts d'Alcover en col·laboració amb el Mercat de les Flors de Barcelona ha convocat dues places per a joves d'Alcover d'entre 18 i 25 anys per fer d’espectadors «crítics de dansa, performance i arts en viu» al Festival SÂLMON de Barcelona del 1 al 3 de Febrer de 2019. Per participar-hi, els interessats han d'omplir el formulari que es pot trobar a la pàgina web www.conventarts.cat o bé al Punt d’Informació Juvenil d'Alcover. La data límit per presentar-se és el 25 de gener.

Comentaris