Alcover restringeix l'accés a la Vall del Glorieta i recomana no banyar-se al cabal del riu

La mesura s'aplicarà des d'aquest dissabte i pretén minimitzar la massificació en aquest paratge natural
La mesura s'aplicarà des d'aquest dissabte i pretén minimitzar la massificació en aquest paratge natural | ACN

L'Ajuntament d'Alcover tancarà l'accés de vehicles a la Vall del riu Glorieta tots els caps de setmana i aquells dies en què s'activi el Pla Alfa 2 de risc d'incendi forestal; i controlarà l'entrada de les persones que hi vagin a peu per evitar massificacions. Aquesta nova mesura s'aplicarà a partir d'aquest dissabte 11 de juliol i pretén minimitzar la massificació en aquest paratge natural. L'Ajuntament reforçarà la vigilància policial per evitar-hi una afluència massiva de vehicles i persones. Per altra banda, els veïns de la zona, propietaris i clients dels establiments de restauració, podran accedir i circular amb normalitat, segons informen fonts municipals.

L'Ajuntament, tenint en compte les recomanacions del Departament de Salut, apel·la a la responsabilitat i recomana no banyar-se als gorgs i al llarg de tot el cabal del riu Glorieta, com a mesura per prevenir el risc de contagi de la Covid-19. Es recorda també que és obligatori l'ús de la mascareta i que cal mantenir la distància de seguretat pertinent. Aquestes mesures, que seran efectives fins al 13 de setembre, s'han decidit en el si de la comissió de la Vall del Glorieta formada per tots els grups al consistori.

"Valls explica com serà la celebració de Sant Jordi el pròxim 23 de juliol" "Valls sol·licita a la Diputació finançament pels grans projectes de reforma a la ciutat"