GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Una alumna de l'Institut Jaume Huguet de Valls guanya el Premi de recerca a la Universitat de Vic

Es tracta de Cristina Español Pallarès, de 2n de batxillerat, que va recollir el guardó aquest dimarts 25 de juny
Cristina Español ha guanyat el Premi de recerca a la Universitat de Vic. | Cedida

 

Cristina Español Pallarès, alumna de 2n de Batxillerat de l'Institut Jaume Huguet de Valls, ha guanyat un Premi Eumo al millor treball de recerca en l'àmbit de les arts de la Universitat de Vic.

 

El treball guanyador, que porta com a títol ‘The sound that I wish’, va ser tutoritzat pel professor Felip Brunet. Es tracta d'un arranjament musical inspirat en una cançó d'un artista mundialment conegut. Inclou recerca sobre la cançó, l'artista, el gènere, l'estil i el context, i qüestions de teoria musical, sobretot d'harmonia. 

 

L'acte de lliurament dels premis, que enguany van arribar a la seva 21a edició, va tenir lloc, aquest dimarts dia 25 de juny, a l'Aula Magna de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya. Durant els parlaments, el jurat va destacar l'altíssima qualitat dels 175 treballs presentats i va encoratjar tots els premiats a seguir endavant amb la recerca.

 

Un professor del Jaume Huguet guanya el Premi Espiral 2019

L'Institut Jaume Huguet de Valls ha estat notícia també recentment per un altre guardó. En aquest cas va ser per a un dels professors del centre educatiu, en concret, per al professor de Tecnologia, Adrià Delgado, que es va endur el primer premi (la baldufa d'or) dels premis Espiral 2019 en la modalitat de tendències en perspectiva.

 

La cerimònia d'entrega dels guardons es va celebrar el dissabte dia 15 de juny a Madrid. El professor va obtenir el premi gràcies a l'experiència ‘Programació i ús de xat bots amb Telegram’, la qual desenvolupa a les seves classes de Tecnologia en aquest centre vallenc.

 

Els xat bots són programes destinats a mantenir comunicacions amb els humans per respondre a preguntes i poden aportar continguts assignats o preprogramats (una màquina virtual que ofereix una comunicació instantània de forma coherent).