L'ANC de Valls celebra 8 anys amb un Teatre Principal ple de gom a gom

L’acte va comptar amb Elisenda Paluzie, presidenta de l’ANC, i Agustí Alcoberro, expresident de l’entitat
Imatge del debat a l'escenari del teatre | ANC Valls

L’Assemblea Nacional Catalana de Valls ha commemorat els vuit anys de funcionament de l’entitat amb un acte al Teatre Principal on van ser presents els quatre presidents que fins ara ha tingut l’ANC: Elisenda Paluzie i Agustí Alcoberro, que van participar en un debat, i Carme Forcadell i Jordi Sànchez, dels quals es va llegir un missatge fet per a l’ocasió. L’acte duia per títol “Omplim el 8 de llibertat”.

 

Paluzie i Alcoberro van centrar un debat, moderat per Gemma Casalé, en el qual es va parlar del paper de l'ANC en el context polític actual i el procés independentista que ha liderat conjuntament amb d'altres entitats. Al llarg de l'acte també es van fer projeccions de les activitats que ha fet l'Assemblea al llarg dels vuit anys. 

 

L’acte es va cloure amb la interpretació de “No és això, companys” a càrrec de Francesc Sans amb el sac de gemecs, i el cant final d’Els Segadors. L’Assemblea Valls va repartir entre els assistents el record d’aquest vuitè aniversari, un clauer amb forma de llaç groc. Després de l’acte es va aprofitar per començar a vendre els tiquets per al dinar groc que es durà a terme el 8 de febrer al Kursaal per recollir fons per a la caixa de solidaritat. També es va emplaçar els autònoms i empresaris a participar a la presentació a Valls de la patronal independentista Anem per Feina, que es farà al Valls per la Llibertat l’1 de febrer.