El cas de l'atropellament mortal a l'entrada de Valls queda arxivat

Els fets van succeir l'any 2018 a la carretera Barcelona de la capital de l'Alt Camp
El cas de l'atropellament mortal a l'entrada de Valls queda arxivat | TarragonaDigital

El juliol de l'any passat un home va ser atropellat mortalment a la carretera de Barcelona a Valls. En una primera instància, es va portar el cas al Jutjat d'Instrucció número 3 de Valls, el qual va acordar el sobreseïment i, posteriorment, la família va presentar un recurs d'apel·lació, resolt per l'Audiència Provincial de Tarragona. Finalment, el cas s'ha arxivat penalment.

Atropellament mortal a Valls

El 31 de juliol de 2018, un home de 65 anys, era atropellat quan passaven minuts d'un quart d'onze de la nit la carretera de Barcelona, a Valls, just davant de la sala Kursaal de la ciutat, on s'estava celebrant algun dels actes del Firagost. En aquell moment, fins a la zona s'hi van desplaçar tres ambulàncies del SEM i la Policia Local de Valls i es va realitzar la prova d'alcoholèmia al conductor, la qual va ser negativa. Finalment, es va portar en estat greu a l'home atropellat fins a l'Hospital Joan XXIII. Finalment no es va poder salvar la víctima de l'atropellament. 

Durant el mes de març d'enguany, el Jutjat d'Instrucció número 3 de Valls va acordar sobreseïment, ja que no es demostrava que hi hagués un delicte. Davant d'aquesta resolució, la família van presentar un recurs, que l'Audiència Provincial de Tarragona ha confirmat en una interlocutòria, segons el Diari de Tarragona. 

S'ha donat el cas per arxivat en considerar que, en el moment de l'atropellament, la víctima mortal anava per una zona que no estava habilitada per passar-hi, a més que no hi havia il·luminació i era fosc. L'acusació, per la seva banda, volia una reconstrucció dels fets, ja que no tota la culpa dels fets havia de ser de l'atropellat.

"📚 La biblioteca de Valls s'adhereix al programa Lecxit per a fomentar la lectura" "🚧ATENCIÓ: Afectacions importants en el trànsit a causa de les obres d'asfaltatge a Valls"