L'helicòpter dels Bombers rescata un jove ferit en accidentar-se al Toll de l'Olla

El jove probablement ha patit una fractura de ròtula

Els Bombers de la Generalitat han hagut d'activar l'helicòpter el migdia d'aquest dissabte, 10 d'agost, per dur a terme un rescat al Toll de l'Olla, a l'Alt Camp, proper a Farena. Segons han informat els Bombers, han rebut l'avís poc després de les dues del migdia, quan un jove de 22 anys de nacionalitat holandesa s'ha accidentat en aquesta zona i no podia moure's pel seu propi peu. El noi s'havia fet mal al genoll i probablement ha patit una fractura de ròtula. 

Ja que el jove s'ha accidentat en una zona d'impossible accés per part d'una ambulància, els Bombers han activat dues dotacions, una de terrestre i una d'aèria, amb l'helicòpter. Els bombers han immobilitzat el jove ferit i l'han traslladat amb helicòpter fins a la zona on l'esperava l'altre helicòpter del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Un cop fet l'intercanvi, el jove ha sigut traslladat per aire fins a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona en estat menys greu. 

"👮INDIGNANT: Una dona de Valls roba amb força a un avi al mig del carrer" "❗​​​​​​​🔪Atraca a punta de ganivet en una benzinera de l'Alt Camp"