Imatge de la presentació inaugural a la sala d'actes de l'IEV

L'edició virtual de l'Espai de l'Estudiant de Valls té una bona acollida entre els centres educatius

Durant aquesta setmana del 3 al 7 de maig, en horaris de matí i tarda, es poden seguir més de 85 presentacions en línia dels 50 centres que s’han inscrit

L’edició virtual de l’Espai de l’Estudiant, el saló de l’ensenyament de les comarques de Tarragona i les Terres de l’Ebre, organitzat per l’Institut d’Estudis Vallencs a través del Consorci Prouniversitari, ha tingut una gran acollida per part dels centres que han volgut presentar la seva oferta formativa i també per part dels estudiants que han trobat una via d’orientació i d’informació per a començar a decidir el seu futur un cop acabin l’ensenyament obligatori.

Durant aquesta setmana del 3 al 7 de maig, en horaris de matí i tarda, es poden seguir més de 85 presentacions en línia dels prop de 50 centres que s’han inscrit. Centres d’estudis superiors especialitzats en teatre, disseny, moda, art, màrqueting, empresa, videojocs, a més de la gran majoria d’universitats catalanes i centres que ofereixen nombrosos cicles formatius han volgut estar presents a aquesta edició tan especial de l’Espai de l’Estudiant que inclús ha ofert una sessió presencial a càrrec del Dr. Jesús M. Prujà, cap de l’oficina d’accés a la universitat que va oferir la conferència 'Accés i admissions a la universitat' el passat dilluns en directe des de la sala d’actes de l’Institut d’Estudis Vallencs, amb la presència de dos grups-classe dels instituts Serra de Miramar i Narcís Oller de  Valls.

Per a assistir a les sessions calia un  registre  previ tot i que finalment s’ha optat per obrir totes les presentacions a tothom que hi estigués interessat encara que no s’hagués inscrit prèviament. Cal destacar l’èxit d’inscripcions de centres com la Universitat Rovira i Virgili, la Universitat Pompeu Fabra o la Universitat Autònoma de Barcelona.