Bona participació en la VII Fira Valls Ocasió celebrada aquest cap de setmana

S’han venut amb tracte tancat el 22% dels vehicles exposats i s’han realitzat uns 35 contactes comercials
La Fira Valls Ocasió al passeig de l'Estació de Valls. | Cedida

 

Aquest passat cap de setmana, el passeig de l’Estació de Valls ha estat escenari de la VII Fira-Mercat del Vehicle Usat i Vehicles Elèctrics ‘Valls Ocasió’. Del 3 al 5 de maig, la part central del passeig s’ha vist omplerta per cotxes i expositors de la majoria dels concessionaris de la capital de l’Alt Camp i de la comarca.

La fira ha mostrat una àmplia oferta de vehicles de motor usats i seminous: turismes, 4 x 4, furgonetes, vehicles industrials, vehicles elèctrics, híbrids, motos, bicicletes, VMP elèctrics.

S’han venut el 22% dels vehicles exposats

En l’enquesta-estadística feta una hora abans de tancar la fira, a tots i cada un dels expositors participants, s’ha posat de manifest que s’han venut amb tracte tancat un total de trenta-set cotxes; la qual cosa es tradueix amb el 22% dels vehicles exposats. També s’han realitzat uns trenta-cinc contactes comercials, que es concretaran en aquests pròxims dies.

La Fira Valls Ocasió al passeig de l'Estació de Valls. | Cedida

 

La valoració que es fa, per tant, és d’allò més positiva, ja que demostra l’arrelament i prestigi dels concessionaris de vehicles de Valls, la bona sintonia qualitat-preu dels vehicles exposats i l’assentament del ‘Valls Ocasió’, que cada any se celebra a començaments del mes de maig, i que es va consolidant edició rere edició.

Un dels al·licients de la fira és el Ral·li Ciutat de Valls, que es va celebrar el dissabte. La competició constava de 378 quilòmetres a través de les comarques de l'Alt Camp, la Conca de Barberà i el Baix Camp, on van participar prop de 70 vehicles. Enguany s'ha celebrat la desena edició, estrenant ubicacions i trams.

La Fira-Mercat del Vehicle Usat i Vehicles Elèctrics, està organitzada per la Cambra de Comerç i Indústria de Valls amb la participació de les regidories de Comerç i Turisme i Mobilitat de l’Ajuntament de Valls i d’altres institucions i entitats.

"Es presenta l'única candidatura a les eleccions municipals de Figuerola del Camp" "AGENDA: Valls acollirà un tast de la nova edició del festival Minipop"