Busquen per Valls una menor desapareguda des de dilluns

El seu nom és Ross i s'hauria escapat d'un centre de menors tutelats
Aquesta és la Ross, la menor de 14 anys desapareguda des de dilluns | Facebook / Ani GaRib

 

Des d'aquest passat dilluns, 3 de juny, segons apunten algunes publicacions a les xarxes socials, no se'n sap res de la Ross, una noia de 14 anys que est√† desapareguda i se l'est√† buscant en alguns punts de la regi√≥ de Tarragona. Tanmateix, s'apunta que en les darreres hores hauria pogut estar vista per gent a Valls.

 

Preocupació per la desaparició de la Ross

La Ross √©s una noia de 14 anys, amb els cabells llargs d'una tonalitat castanya i que porta ulleres. Segons apunten les primeres informacions obtingudes per aquest mitj√†, la menor d'edat s'hauria escapat des d'un centre tutelat de menors a Reus. 

 

Aquest fet hauria succe√Įt el passat dilluns, des que no se'n sap res de la menor, per√≤ les primeres not√≠cies de la seva desaparici√≥ es van donar durant aquest passat dijous a trav√©s de les xarxes socials. En aquest sentit, alguns usuaris han apuntat que la noia ha estat vista per la zona del Pius Hospital de Valls, aix√≠ com pel carrer la Cort de la mateixa capital de l'Alt Camp. A m√©s, tamb√© remarquen que podria estar per la zona de Tarragona i Reus, a m√©s de Valls. 

 

Des de les xarxes socials es demana que, en cas de veure-la, s'alerti r√†pidament als Mossos d'Esquadra, ja que existeix una gran preocupaci√≥ per la menor d'edat. 

 

 

Organitzen una quedada per buscar a la Ross

Per aquest dissabte 8 de juny s'ha organitzat una quedada als voltants de les cinc de la tarda per buscar a la Ross. El punt de trobada √©s el Carrefour Express de Valls i, aix√≠, posar-se mans a l'obra per trobar a la menor d'edat desapareguda des de dilluns. 

💬 Fes clic aqu√≠ per rebre al teu m√≤bil l'actualitat de Tarragona. √Čs gratis!

Comentaris