Busquen per Valls una menor desapareguda des de dilluns

El seu nom és Ross i s'hauria escapat d'un centre de menors tutelats
Aquesta és la Ross, la menor de 14 anys desapareguda des de dilluns | Facebook / Ani GaRib

 

Des d'aquest passat dilluns, 3 de juny, segons apunten algunes publicacions a les xarxes socials, no se'n sap res de la Ross, una noia de 14 anys que està desapareguda i se l'està buscant en alguns punts de la regió de Tarragona. Tanmateix, s'apunta que en les darreres hores hauria pogut estar vista per gent a Valls.

Preocupació per la desaparició de la Ross

La Ross és una noia de 14 anys, amb els cabells llargs d'una tonalitat castanya i que porta ulleres. Segons apunten les primeres informacions obtingudes per aquest mitjà, la menor d'edat s'hauria escapat des d'un centre tutelat de menors a Reus. 

Aquest fet hauria succeït el passat dilluns, des que no se'n sap res de la menor, però les primeres notícies de la seva desaparició es van donar durant aquest passat dijous a través de les xarxes socials. En aquest sentit, alguns usuaris han apuntat que la noia ha estat vista per la zona del Pius Hospital de Valls, així com pel carrer la Cort de la mateixa capital de l'Alt Camp. A més, també remarquen que podria estar per la zona de Tarragona i Reus, a més de Valls. 

Des de les xarxes socials es demana que, en cas de veure-la, s'alerti ràpidament als Mossos d'Esquadra, ja que existeix una gran preocupació per la menor d'edat. 

Organitzen una quedada per buscar a la Ross

Per aquest dissabte 8 de juny s'ha organitzat una quedada als voltants de les cinc de la tarda per buscar a la Ross. El punt de trobada és el Carrefour Express de Valls i, així, posar-se mans a l'obra per trobar a la menor d'edat desapareguda des de dilluns. 

"ATENCIÓ: La mare d'Anna Gabriel participarà en una taula rodona a Valls" "ATENCIÓ: La xef Carme Ruscalleda visitarà Valls"