GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

ÚLTIMA HORA

La regió de Tarragona i les Terres de l'Ebre passaran dilluns a la fase 3

L'Alt Camp celebra el Dia de la Dona amb una caminada per la igualtat, aquest diumenge

En motiu del Dia Internacional de les Dones, el Consell Comarcal de l’Alt Camp ha organitzat una caminada popular amb un itinerari de 10 km que comença a Santes Creus
Imatge d'una caminada popular a l'Alt Camp. | Redacció

 

Aquest diumenge 10 de març tindrà lloc la caminada popular ‘A l’Alt Camp caminem per la igualtat’, un acte organitzat amb motiu del Dia Internacional de les Dones amb un itinerari assequible que recorrerà diverses poblacions de la comarca.

 

El Consell Comarcal de l’Alt Camp organitza aquesta activitat com un dels actes per commemorar aquest dia internacional i com un acte més en la lluita per la igualtat.

 

El recorregut té el seu punt d’inici a Santes Creus a les 9.30 hores, on sortirà la caminada des de l'Alberg Pere el Gran. L’itinerari passarà per altres poblacions de la comarca, com El Pont d’Armentera, on s'espera arribar cap a les 11.00 hores i reagrupar els participants. Finalment, es tornarà novament a Santes Creus, on finalitzarà la caminada cap a les 12.30 hores al mateix alberg. 

 

Activitats després de la caminada popular

Un cop arribats, els participants podran gaudir de més activitats a Santes Creus acompanyats d’un pica-pica. Un cop allà també es llegirà un manifest i haurà una ballada de gegantes de la comarca de l'Alt Camp.

 

La participació en la caminada és totalment gratuïta. Per a tots aquells participants hi haurà un petit obsequi amb el lema #IgualtatAltCamp. Des de l’organització de l’acte es convida a tothom a participar-hi per tal de «fer visible i reconèixer les desigualtats de gènere que es produeixen en les diferents esferes socials i promoure la construcció col·lectiva d’una societat més justa i igualitària».

 

Els participants es poden apuntar a la caminada fent una inscripció prèvia al seu ajuntament o al Consell Comarcal de l’Alt Camp. També es pot reservar plaça a través del telèfon 977 608560 o enviant un correu electrònic a igualtat@altcamp.cat. Es recomana als assistents portar aigua i entrepà i se suggereix la possibilitat de portar pancartes i lemes relacionats amb la igualtat i amb el Dia de la Dona.