Josep Lluís Carod-Rovira serà el convidat del Vallspiula del mes de març

El sopar-tertúlia tindrà lloc el divendres 29 de març, a les 9 del vespre, al restaurant Portal 22 de la capital de l'Alt Camp
Josep Lluís Carod-Rovira serà el convidat del Vallspiula d'aquest mes de març | Cedida

 

El proper sopar i posterior tertúlia programat de Vallspiula serà el divendres 29 de març, a les 9 del vespre, al restaurant Portal 22 de Valls. En aquesta ocasió es comptarà amb la presència del filòleg i escriptor Josep-Lluís Carod-Rovira, per a conversar amb els assistents sobre els reptes, mancances i oportunitats del ‘procés’ d’emancipació nacional.

L’assistència al Vallspiula és lliure i només cal enviar un correu electrònic a vallspiula@gmail.com per sol·licitar participar en un dels sopars programats cada mes. La programació es pot consultar al web de Valls Piula. Cal recordar, però, que les places són limitades i que el preu del sopar és de 27 euros.

El polític Carod-Rovira com a convidat del proper Vallspiula

Josep-Lluís Carod-Rovira (Cambrils, 1952) és filòleg i escriptor. Ha dedicat més de mitja vida a la política des que, a principis dels setanta va ser detingut i empresonat en la caiguda dels 113 membres de l’Assemblea de Catalunya. Va ser conseller en cap del primer tripartit (2003-2004), amb Pasqual Maragall. En va sortir arran de la tempesta desfermada per la seva reunió amb membres d'ETA a Perpinyà. Va tornar a la Generalitat amb el segon tripartit, el 2006, amb José Montilla, com a conseller de la Vicepresidència i vicepresident. El 2011 va abandonar la política professional i la militància a ERC per dedicar-se a la universitat, com a titular de la càtedra de Diversitat de la UPF i director de la seva revista DivÈrsia, fins que es va jubilar. 

Autor de llibres com 'Rovira i Virgili i la qüestió nacional' i 'Marcel·lí Domingo, De l’escola a la República', i, en col·laboració, 'El nacionalisme català a la fi del segle XX'. Ha publicat els assaigs polítics 'Tornar amb la gent', 'Jubilar la transició', 'El futur a les mans' i '2014 Que parli el poble català'.

"OFERTA DE FEINA: Es busca llogater pel bar de Figuerola del Camp" "ATENCIÓ: La gran notícia que acaba de rebre Albert Batet"