Alcover es prepara per un nou Casal d'Estiu que tindrà una durada de sis setmanes

Podran participar-hi infants des de P3 fins a 6è curs. El punt de trobada del casal seran les instal·lacions de l’Institut Fonts del Glorieta
Detall de les activitats infantils al casal d'estiu d'Alcover. | Cedida

 

Amb l’arribada de les vacances escolars de l’estiu, són moltes les famílies que esperen també l’arribada dels casals d’estiu per poder deixar els seus infants mentre els pares estan treballant o perquè els menuts facin activitats i puguin gaudir d'una bona estona amb amics i amigues de la seva edat.

 

Per això, el municipi d’Alcover ha programat una nova edició del casal d'estiu, que està organitzat per l'Associació de Mares i Pares d'Alumnes (AMPA) de l'Escola Mare de Déu del Remei, la Fundació en Xarxa i amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Alcover.

 

El casal és obert als infants de totes les edats de primària, per tant, en poden formar part els alumnes des de P3 fins a 6è curs. El casal d'estiu es durà a terme durant sis setmanes, començant l'1 de juliol i finalitzant el dia 9 d'agost. Les instal·lacions de l'Institut Fonts del Glorieta d'Alcover, serviran com a punt de trobada, tot i que la gran majoria de les activitats es faran fora del recinte.

 

La novetat d'aquest any: unes ‘minicolònoies’

El casal d'estiu d'Alcover compta amb una jornada que va de les 9.00 a les 13.30 hores amb la possibilitat d'acollida matinal prèvia, de 8.00 a 9.00 hores, i amb un servei de menjador amb carmanyola de les 13.30 a les 15.30 hores.

 

Casal d'Estiu 2018 d'Alcover. | Cedida

 

 

Els petits s’ho passaran d’allò més bé gaudint amb les diverses activitats que hi ha programades durant les setmanes del casal, on cal destacar 'el dia sobre rodes', el carnaval d'estiu, la piscina, les manualitats, les excursions, les activitats en anglès i com a novetat, unes ‘minicolònies’.

 

Per a accedir a més informació sobre les activitats, els preus, les inscripcions, o resoldre qualsevol altre dubte es pot enviar un correu electrònic a l'adreça electrònica de l'AMPA de l'Escola Mare de Déu del Remei d'Alcover: ampamdremei@gmail.com. 

 

També et pot interessar: