El Centre Cívic de Valls organitza més de 50 activitats aquesta primavera

La programació regular d'activitats s'iniciarà l'endemà de Sant Jordi, a partir del dia 24 d'abril

El Centre Cívic obrirà les inscripcions de la nova programació de primavera el proper dilluns 8 d'abril per apuntar-se a les diferents activitats que ha programat pel proper trimestre. La nova programació del Centre Cívic compta amb un total de cinquanta-una activitats, distribuïdes en cursos, tallers, espectacles infantils i xerrades. Les inscripcions es poden fer a al Centre Cívic (c/ Sant Pere, 2) de dilluns a divendres de 10.00 h a 14.00 h, i de dimarts a dijous, de 17.00 h a 19.00 h.

La programació també es podrà consultar a partir del 8 d'abril des de la pàgina web corporativa de l'Ajuntament, des de la qual la ciutadania podrà accedir directament a totes les activitats i notícies relacionades amb aquest servei, així com descarregar la programació d'aquest trimestre i els fulls d'inscripció. La ciutadania que ho desitgi també trobarà els programes en paper de manera gratuïta en diferents espais municipals: a l'edifici de Ca Creus (Centre Cívic), a l'Ajuntament (OAC), a l'Oficina d'Informació i Turisme, a VallsGenera i al Centre Esportiu El Fornàs.

Una àmplia oferta d'activitats gratuïtes i descomptes per a col·lectius, joves i gent gran

La programació del Centre Cívic manté un nombre important d'activitats gratuïtes (6 xerrades, 2 espectacles infantils i 15 activitats) que representen per aquest trimestre el 45% del total de les activitats programades. En aquest sentit, les activitats també ofereixen descomptes, principalment per als col·lectius en risc d'exclusió social i econòmica, facilitant l'accés al conjunt de la població i potenciant la cohesió i la dinamització d'aquest espai. Per altra banda, pels col·lectius de gent gran i de joves es mantenen preus reduïts i/o gratuïts, facilitant així l'accés a les activitats.

Nous cicles d'activitats de diferent temàtica on els aliments i la cuina en seran els principals protagonistes

La programació d'aquest trimestre ofereix un nou cicle d'activitats 'De la Biblioteca a l'Hort', una proposta innovadora que arriba a la seva segona edició desenvolupada per les entitats “Valls en transició”, “Increïble comestible” i “Associació pel Desenvolupament Local i Alternatiu (ADeLA) – Can Pipirimoscaamb voluntat de donar a conèixer a la població alguns dels productors ecològics de l'entorn i conscienciar sobre el respecte al medi ambient sobre la base de nous hàbits de consum i compra. En aquesta ocasió el cicle ens ofereix sis activitats per conèixer productes de proximitat i de temporada.


Comentaris