ÚLTIMA HORA

Els dos possibles casos de coronavirus al Baix Penedès donen negatiu

El Centre Cívic de Valls organitza més de 50 activitats aquesta primavera

La programació regular d'activitats s'iniciarà l'endemà de Sant Jordi, a partir del dia 24 d'abril
Centre Cívic de Ca Creus | Redacció

 

El Centre Cívic obrirà les inscripcions de la nova programació de primavera el proper dilluns 8 d'abril per apuntar-se a les diferents activitats que ha programat pel proper trimestre. La nova programació del Centre Cívic compta amb un total de cinquanta-una activitats, distribuïdes en cursos, tallers, espectacles infantils i xerrades. Les inscripcions es poden fer a al Centre Cívic (c/ Sant Pere, 2) de dilluns a divendres de 10.00 h a 14.00 h, i de dimarts a dijous, de 17.00 h a 19.00 h.

 

La programació també es podrà consultar a partir del 8 d'abril des de la pàgina web corporativa de l'Ajuntament, des de la qual la ciutadania podrà accedir directament a totes les activitats i notícies relacionades amb aquest servei, així com descarregar la programació d'aquest trimestre i els fulls d'inscripció. La ciutadania que ho desitgi també trobarà els programes en paper de manera gratuïta en diferents espais municipals: a l'edifici de Ca Creus (Centre Cívic), a l'Ajuntament (OAC), a l'Oficina d'Informació i Turisme, a VallsGenera i al Centre Esportiu El Fornàs.

 

Una àmplia oferta d'activitats gratuïtes i descomptes per a col·lectius, joves i gent gran

La programació del Centre Cívic manté un nombre important d'activitats gratuïtes (6 xerrades, 2 espectacles infantils i 15 activitats) que representen per aquest trimestre el 45% del total de les activitats programades. En aquest sentit, les activitats també ofereixen descomptes, principalment per als col·lectius en risc d'exclusió social i econòmica, facilitant l'accés al conjunt de la població i potenciant la cohesió i la dinamització d'aquest espai. Per altra banda, pels col·lectius de gent gran i de joves es mantenen preus reduïts i/o gratuïts, facilitant així l'accés a les activitats.

 

Nous cicles d'activitats de diferent temàtica on els aliments i la cuina en seran els principals protagonistes

La programació d'aquest trimestre ofereix un nou cicle d'activitats 'De la Biblioteca a l'Hort', una proposta innovadora que arriba a la seva segona edició desenvolupada per les entitats “Valls en transició”, “Increïble comestible” i “Associació pel Desenvolupament Local i Alternatiu (ADeLA) – Can Pipirimoscaamb voluntat de donar a conèixer a la població alguns dels productors ecològics de l'entorn i conscienciar sobre el respecte al medi ambient sobre la base de nous hàbits de consum i compra. En aquesta ocasió el cicle ens ofereix sis activitats per conèixer productes de proximitat i de temporada.