Ciutadans de Valls proposa un solar per aparcar com a alternativa a les obres del passeig dels Caputxins

Han registrat una iniciativa per habilitar el solar de la carretera del Pla mentre durin les obres al passeig, que han fet desaparèixer unes 130 places d’aparcament
Solar de la carretera del Pla, a Valls, que Ciutadans proposa com a aparcament alternatiu. | Cedida

 

El grup municipal de Ciutadans a Valls proposa el solar de la carretera del Pla com a aparcament alternatiu mentre durin les obres de remodelació del passeig dels Caputxins, que s’estan duent a terme actualment.

 

La portaveu de Ciutadans a l'Ajuntament de Valls, Cristina Laiz, ha registrat una iniciativa per habilitar aquest solar com a aparcament p√ļblic.

 

Cristina Laiz ha remarcat que ¬ęamb les obres, han desaparegut gaireb√© 130 places d'aparcament al Passeig dels Caputxins, al Carrer Sant Mag√≠ i al Carrer Francesc Rod√≥n¬Ľ.

 

Laiz ha afegit que ¬ęel solar, que pertany a una promotora privada, seria una soluci√≥ a curt termini perqu√® ja va ser utilitzat com a aparcament p√ļblic pr√®viament¬Ľ. Precisament, fonts municipals destaquen que el solar √©s privat i que no es tracta de cap aparcament, tot i que algunes vegades s'ha obert per donar-hi aquest √ļs com a p√†rquing alternatiu. 

  

Deixalleries mòbils als barris per augmentar el reciclatge

D‚Äôaltra banda, la portaveu municipal de la formaci√≥ taronja a Valls ha registrat una segona iniciativa per al proper ple ordinari de setembre que t√© com a objectiu habilitar deixalleries m√≤bils als barris de Valls per tal d'augmentar la taxa de reciclatge de la ciutat, ja que ¬ęValls es troba entre els 104 municipis tarragonins que no compleixen amb els objectius marcats per la Uni√≥ Europea perqu√® nom√©s es recicla un 40,41% dels seus residus davant del 50% que marca la UE¬Ľ, ha dit la portaveu.

💬 Fes clic aqu√≠ per rebre al teu m√≤bil l'actualitat de Tarragona. √Čs gratis!

Comentaris