Ciutadans de Valls proposa un solar per aparcar com a alternativa a les obres del passeig dels Caputxins

Han registrat una iniciativa per habilitar el solar de la carretera del Pla mentre durin les obres al passeig, que han fet desaparèixer unes 130 places d’aparcament
Solar de la carretera del Pla, a Valls, que Ciutadans proposa com a aparcament alternatiu. | Cedida

 

El grup municipal de Ciutadans a Valls proposa el solar de la carretera del Pla com a aparcament alternatiu mentre durin les obres de remodelació del passeig dels Caputxins, que s’estan duent a terme actualment.

 

La portaveu de Ciutadans a l'Ajuntament de Valls, Cristina Laiz, ha registrat una iniciativa per habilitar aquest solar com a aparcament públic.

 

Cristina Laiz ha remarcat que «amb les obres, han desaparegut gairebé 130 places d'aparcament al Passeig dels Caputxins, al Carrer Sant Magí i al Carrer Francesc Rodón».

 

Laiz ha afegit que «el solar, que pertany a una promotora privada, seria una solució a curt termini perquè ja va ser utilitzat com a aparcament públic prèviament». Precisament, fonts municipals destaquen que el solar és privat i que no es tracta de cap aparcament, tot i que algunes vegades s'ha obert per donar-hi aquest ús com a pàrquing alternatiu. 

  

Deixalleries mòbils als barris per augmentar el reciclatge

D’altra banda, la portaveu municipal de la formació taronja a Valls ha registrat una segona iniciativa per al proper ple ordinari de setembre que té com a objectiu habilitar deixalleries mòbils als barris de Valls per tal d'augmentar la taxa de reciclatge de la ciutat, ja que «Valls es troba entre els 104 municipis tarragonins que no compleixen amb els objectius marcats per la Unió Europea perquè només es recicla un 40,41% dels seus residus davant del 50% que marca la UE», ha dit la portaveu.

"🏡2 veïns de Vallmoll s'enfronten a presó per construir en una zona verda" "‼ALERTA: Denuncien precarietat en el servei de menjador d'algunes escoles de l'Alt Camp"