Valls celebra l'acte de cloenda dels Programes de Beques de Mobilitat Internacional

L'acte es va dur a terme el passat 23 de novembre a la sala de Plens de l'Ajuntament de Valls
Tots els becats van passar a recollir el diploma corresponent de mans de la presidència | B.H.

 

El passat divendres 23 de novembre, a la sala de Plens de l'Ajuntament de Valls, es va dur a terme l'acte de cloenda de la convocatòria de l'any 2017-2018 dels Programes de Beques de Mobilitat Internacional, les quals són atorgades per la Fundació Ciutat de Valls. Albert Batet, alcalde de Valls, va presidir la cloenda junt amb la rectora de la Universitat Rovira i Virgili, la Doctora Maria José Figueras; el director general d'Universitats, Josep Pallarès; el president del Consell Comarcal de l'Alt Camp, Joan M. Sanahuja, i el vicepresident de la Fundació Ciutat de Valls, Jordi París.

L'acte va començar amb un discurs de benvinguda i salutació de part de l'alcalde i, seguidament, Jordi París va exposar els objectius dels Programes de Beques de Mobilitat Internacional, els quals engloben les Beques Europa, en la seva 14a edició, per a alumnes universitaris, i les Beques Ramon Barbat Miracle, en la seva 2a edició, adreçades a alumnes de cicles formatius de grau superior.

Aquestes dues modalitats de beques són ajuts econòmics per a estudiants residents a la comarca de l'Alt Camp que vulguin realitzar estades amb reconeixement acadèmic en qualsevol país estranger. París va aprofitar per comentar de manera detallada els resultats de la convocatòria 2017-2018 que es tancava en aquell moment.

Tot seguit, es va donar pas a l'acte de lliurament de les acreditacions com a becaris de la Fundació Ciutat de Valls del curs 2017-2018 als 17 alumnes beneficiaris de les Beques Europa i a l'alumne beneficiari de la Beca Ramon Barbat i Miracle. Tots els becats van passar a recollir el diploma corresponent de mans de la presidència.

Per acabar, Isaura Montull Fargas, estudiant becada, va parlar en nom de tots els seus companys i l'acte es va acabar de tancar amb una ronda de parlaments per part del president del Consell Comarcal, del director general d'Universitats, de la rectora de la Universitat Rovira i Virgili i de l'alcalde de la ciutat que va cloure l'acte.

"Dol a Vallmoll: Mort l'exalcalde del municipi, Josep Maria Porta" "Jornada de bàsquet contra el càncer a Valls"