Comerç de Valls crea un nou 'logo' per celebrar el seu 40è aniversari

L'associació, a més, s'endinsa en les xarxes socials per 'estar més a prop de la joventut'
Nou logo amb motiu dels 40 anys de Comerç de Valls. | Cedida

 

L’associació Comerç de Valls, abans anomenada Unió de Botiguers, celebra aquest any 2019 el 40è aniversari de la seva creació. De moment, per fer visible aquesta commemoració, s’ha creat un logo específic on ressalta el número quaranta, ben gran, com a protagonista d’aquest any de celebració.

 

La presentació del logotip a la ciutadania s’ha fet en una de les botigues de l’associació, concretament, a la Farmàcia Viscassillas, un dels establiments associats amb més història de Valls, situat al Barri Antic, que conserva la característica fesomia de les farmàcies antigues.

 

Comerç de Valls s’estrena a les xarxes socials

També per commemorar aquest aniversari, Comerç de Valls ha volgut fer un pas més per arribar a tota mena de públics, és per això que han creat un perfil a Instagram i també pàgina web, «per estar més a prop del jovent», han dit des de l’associació.

 

Per tal de celebrar els 40 anys, les activitats del comerç vallenc s’aniran incrementant aquest any, tot i que, de moment no s’ha avançat quines seran.

 

Més de 2 km d’eix comercial

Comerç de Valls es va crear l’any 1979. Actualment engloba el teixit comercial vallenc amb més de 2 km d’eix comercial a cel obert, acollint establiments de tots els sectors econòmics: moda i complements per totes les edats, vestimenta de la llar, salut i bellesa, oci i cultura, alimentació i serveis.

 

«La nostra missió és apropar el comerç de proximitat a la ciutadania d’una forma atractiva i compromesa», afirmen des de l’associació.

 

També et pot interessar:

"Els monuments de la Tàrraco romana protagonitzen una exposició a Alcover" "ALERTA: Tres ferits lleus en un accident a l'Alt Camp"