GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Compte enrere per ‘Peter Pan’ a Valls, un espectacle ambiciós amb escenografia, vestuari i banda sonora pròpia

Aquest divendres el teatre vallenc acollirà l’estrena d’una de les propostes més importants del Grup del Teatre Principal en els darrers anys
Imatge d'un assaig de 'Peter Pan' al Teatre Principal de Valls | Cedida

 

El Grup del Teatre Principal ja ho té tot preparat a l’escenari del teatre vallenc per a emprendre el vol cap al País de Mai Més amb en Peter Pan, la Wendy i els seus germans, els pirates i els nois perduts. El clàssic de James Matthew Barrie cobrarà vida aquest cap de setmana en una posada en escena ambiciosa, que reunirà una trentena d’actors i actrius juntament amb un ampli equip tècnic i de suport.

 

L’entitat ha volgut ensenyar aquest dimecres, a tall de prèvia i en exclusiva, l’escenografia i el vestuari de l’espectacle, ideats per Blanca Ferré i configurats per Alba Gabarró i Blanca Ferré en el cas del vestuari i per Bernat Fugaroles pel que fa a la construcció de l'escenografia. Els actors de l’espectacle han pogut mostrar als mitjans de comunicació els detalls que amaga la proposta, que també comptarà amb una banda sonora feta a mida, obra de Roger Cantí, i que serà un dels al·licients de l’espectacle.

 

Els assajos han tingut lloc durant els últims dos mesos a la Sala Kursaal i l’entitat ha enllestit el muntatge tècnic aquest cap de setmana al mateix Teatre Principal. ‘Peter Pan’ convertirà l’escena del Principal en una habitació victoriana londinenca, a partir de la qual, i jugant amb el món de la imaginació (des d'un espai on els nens juguen a ser pirates, fades o indis) es crearà tota la màgia del País de Mai Més. Els diferents elements del dormitori es transformaran en un ampli espai obert que recrearà un vaixell pirata, el bosc, la casa soterrada o un cel estrellat.

 

Cinc sessions aquest cap de setmana

L’espectacle es podrà veure aquest cap de setmana, en concret els dies 5, 6 i 7 d'abril al Teatre Principal de Valls en 5 sessions: el divendres 5 d'abril a les 21.00 hores, el dissabte dia 6 en doble sessió a les 17.30 i a les 21.00 hores i el diumenge dia 7 també en doblet a les 12.00 i a les 17.30 hores.

 

Les entrades, encara disponibles per a totes cinc representacions, es poden adquirir a les taquilles del Teatre Principal, que obren els dimecres de 18.00 a 21.00 hores i els divendres de 12.00 a 13.30 hores. També es poden adquirir una hora abans de cada representació i a través del web i telèfon de Ticketea.