Teatre principal de Valls

El Teatre Principal de Valls acollirà el concert del Petit de Cal Eril

L'actuació tindrà lloc aquest diumenge 13 de desembre a les 18.00 h

El Petit de Cal Eril actuarà, diumenge 13 de desembre a les 18.00 h, al Teatre Principal de Valls. L'artista presentarà un recull de cançons que travessen el cosmos per generar al seu voltant una força gravitacional imparable. Les localitats estan a la venda a través de la pàgina web de l'Ajuntament i a la taquilla del Teatre Principal, avui divendres de 12.00 h a 13.30 h i el mateix dia de l'actuació una hora abans que comenci el concert. 

Per altra banda, el proper dilluns 14 de desembre a les 10.00 h els Teatres de Valls posen a la venda els títols d'abonament per als tres espectacles nocturns del Centre Cultural que formaran part de la programació del primer semestre del 2021. En aquest sentit, l'abonament dels Teatres de Valls es converteix en un excel·lent regal de Nadal i Reis, ja que inclou tres dels muntatges més destacats del panorama escènic. El primer espectacle serà el dimecres 3 de febrer de 2021 amb Una noche sin luna, protagonitzat per un immens Juan Diego Botto, sobre textos de Federico García Lorca i que s'estrenarà a Catalunya.

El dissabte 20 de març serà el torn de Broadway a Capella, una producció de Daniel Anglès. En aquest espectacle podrem escoltar la veu d'Edgar Martínez, segell de territori creatiu. El darrer muntatge tindrà lloc el dissabte 10 d'abril, amb l'èxit més representat de Jordi Galceran, El mètode Grönholm. Protagonitzat per Enric Cambray, Marc Rodríguez, David Verdaguer i la vallenca Mar Ulldemolins.

Els nous abonaments es podran adquirir a partir del dilluns 14 a les 10.00 h, a través de la pàgina web de l'Ajuntament de Valls i presencialment a les taquilles del Teatre Principal, que disposaran d'un horari especial. Del dilluns 14 de desembre al dimarts 5 de gener, de 12.00 h a 14.00 h i de 18.00 h a 20.00 h. El dilluns 14, la venda s'iniciarà a les 10.00 h i els dies 24, 31 i 5, només estarà obert als matins.


Comentaris