GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

ÚLTIMA HORA

La regió de Tarragona i les Terres de l'Ebre passaran dilluns a la fase 3

Alcover es prepara pel Concurs de Paelles del proper 1 de maig

Cada grup disposarà d’un espai per cuinar a partir de les 11.00 h i fins les 14.30 h, moment en què hauran d’entregar un plat finalitzat al jurat
Imatge del Concurs de Paelles de l'any passat | Ajuntament d'Alcover

 

Alcover serà l'escenari, un any més, de l'esperat Concurs de Paelles, una cita culinària i lúdica que mesurarà les habilitats entre fogons dels participants. La plaça Nova serà el punt neuràlgic d'aquest concurs popular gastronòmic que se celebrarà dimecres 1 de maig partir de les 11.00 h del matí.

 

Cada grup disposarà d’un espai per cuinar a partir de les 11.00 h i fins a les 14.30 h, moment en què hauran d’entregar un plat finalitzat al jurat. Cada grup comptarà amb una taula per dinar i finalment el jurat lliurarà un premi a la millor paella de cada categoria (carn o peix).

 

La tercera edició del concurs va aplegar 400 persones

 

Es tracta d'un acte obert a tothom, pensat per passar un bon dia rodejat d'amics i familiars. Tots els grups que vulguin participar, s'han d'inscriure prèviament a la Llibreria Jordi o al Bar Plaça Nova i la data límit és el 26 d'abril. El cost és de 5 euros per persona (3 euros pels menors de 10 anys). L’organització facilita la beguda, el vermut, plats i gots i les taules i cadires. I els grups han de dur la bombona de butà, el fogó, la paella, els estris de cuina i els ingredients necessaris per elaborar la paella.

 

La tercera edició va comptar amb la participació de prop de 400 persones. El Concurs de Paelles Vila d’Alcover està organitzat per la Comissió del Concurs de Paelles d’Alcover i l’Ajuntament de la vila.

 

Potser també t'interessa: