El músic i escriptor André Stern farà una conferència a Valls sobre el joc com a aprenentatge

Tindrà lloc aquest dissabte 8 de febrer al matí a les instal·lacions dels cinemes de Valls i està organitzada pel Moviment Educatiu de l’Alt Camp

Sota el títol ‘El joc: dispositiu d’aprenentatge innat’, l’escriptor i músic francès André Stern participarà en una conferència que tindrà lloc aquest pròxim dissabte a Valls i que està organitzada pel Moviment educatiu de l’Alt Camp (MEAC).

La xerrada serà a les 11.00 hores al cinema JCA de Valls i es preveu que tingui una durada de dues hores. Els socis del MEAC hi poden assistir per un preu de 16 euros i aquells que no siguin socis ho podran fer per 20 euros. Les inscripcions per participar en aquesta activitat es poden fer a través de l’adreça meacvalls@gmail.com. L’acte finalitzarà amb una calçotada amb el mateix Stern.

André Stern és músic, compositor, escriptor i periodista i mai va anar a l’escola. És fill d’Arno Stern, investigador i educador, el treball del qual es basa en el respecte i la confiança com a persona.

En el seu darrer llibre ‘Jugar’, parla del joc en la vida diària dels infants, així com l’acompanyament respectuós que en fa l’adult. Per a ell, la confiança és la clau en l’etapa infantil i assegura que el joc és un dispositiu innat que dona a la criatura la llibertat de ser allò que vol ser, ja que quan juguen, els nens i nenes viuen la felicitat. Aquests i altres aspectes es posaran sobre la taula en la xerrada d’aquest dissabte.

El MEAC ha viatjat a Nuremberg

D’altra banda, el Moviment Educatiu de l’Alt Camp (MEAC) ha realitzat un viatge a Nuremberg dies enrere on han visitat la fira de la joguina i el joc, on diversos representants a escala mundial exposen les novetats del sector.

Les activitats del MEAC no s’aturen i tenen previst visitar diversos centres educatius centrats en la pedagogia Waldorf i Montessori per observar com funcionen i poder fer un intercanvi de vivències i realitats educatives i pedagògiques.


Comentaris